Έγινα πατέρας! Οι πιο γλυκές αντιδράσεις αντρών, όταν γεννιούνται τα παιδιά τους

Γωγώ Φούντα
Έγινα πατέρας! Οι πιο γλυκές αντιδράσεις αντρών, όταν γεννιούνται τα παιδιά τους

Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες τρελαίνονται με τα μωρά τους;

Σίγουρα η μητρότητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, δημοφιλή και φυσικά ευαίσθητα θέματα με τα οποία θα μπορούσε κάποιος να καταπιαστεί! Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η μητέρα και ο ρόλος της, έχει πάρει πλέον επικές διαστάσεις, κάτι που δε συνέβαινε παλαιότερα, με αποτέλεσμα, η απόκτηση ενός παιδιού να σημαίνει αυτομάτως την εκτίμηση και το σεβασμό των υπολοίπων.

Και εννοείται πως συμφωνούμε με όλα αυτά, με μία πολύ μικρή ένσταση: Ο καημένος ο μπαμπάς δεν παίζει κανένα ρόλο; Όχι ότι τους θεωρούμε υποβαθμισμένους, αλλά κακά τα ψέματα, μπορεί η μητέρα να είναι το Α και το Ω σε ένα σπίτι και μία οικογένεια, αλλά ο μπαμπάς είναι εκείνος ο τύπος, που δεν μεγαλώνει ποτέ, και πάντα μας κάνει κρυφά τα χατίρια, με κίνδυνο να το μάθει η μαμά και φυσικά να τον φάει η γκρίνια!

Και ξέρετε κάτι; Μπορεί η μητέρα να κλαίει την ώρα που της δίνουν το μωρό της για πρώτη φορά, αλλά έξω ακριβώς από την πόρτα, υπάρχει εκείνος ο τύπος που λέγαμε παραπάνω, που κάνει τούμπες, αγκαλιάζει τον κόσμο, και τις παλιές καλές εποχές που λεφτά υπήρχαν, δίνει τα χαρτζιλίκια στις νοσοκόμες!

Αυτές ακριβώς τις στιγμές, των νέων μπαμπάδων ακριβώς έξω από την αίθουσα τοκετού, κατέγραψε ο βρετανός φωτογράφος Dave Young, ζητώντας από τον καθένα να γράψει 2 λόγια για το νεογέννητο παιδί του! Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες, και σκεφτείτε ότι και ο δικός σας μπαμπάς, κάπως έτσι θα έκανε!

Διαβάστε ακόμη:

Και οι 5 ήταν... μοντέλα: Αυτή είναι η πιο φωτογενής οικογένεια στην Αγγλία

Tα 7 μεθυσμένα μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να στείλεις σε νυν, πρώην και φίλους