Τελικά οι άντρες προτιμούν ελαφρύ ή πιο έντονο μακιγιάζ; Η απάντηση θα σας αιφνιδιάσει

Γωγώ Φούντα
Τελικά οι άντρες προτιμούν ελαφρύ ή πιο έντονο μακιγιάζ; Η απάντηση θα σας αιφνιδιάσει

Μια φοιτήρια έκανε το πείραμα και ιδού τα αποτελέσματα

Αναμφισβήτητα βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας όπου η εμφάνιση και το πώς πλασάρεις τον εαυτό σου είναι το Α και το Ω για το πώς θα σε αντιμετωπίσει ο περίγυρος και γενικά οι άνθρωποι που θες και σε ενδιαφέρουν! Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως κορίτσια, ότι η γνώμη των άλλων για εμάς και τα σχόλιά τους αλλάζουν ανάλογα με το πώς είμαστε μακιγιαρισμένες κάθε φορά;

Μία 21χρονη φοιτήτρια λοιπόν, η Brinton Parker, η οποία λόγω ηλικίας άλλωστε δεν έχει άμεση ανάγκη το βαρύ make up, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, ώστε να αποδείξει ότι οιν άνθρωποι σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά ανάλογα με το κατά πόσο περιποιημένο είναι το μακιγιάζ σου!

Την πρώτη μέρα λοιπόν αποφάσισε να πάει στο πανεπιστήμιο εντελώς αμακιγιάριστη, να σημειώσουμε ότι συνήθως βάζει τα απολύτως απαραίτητα για να δίνει λάμψη στο πρόσωπό της, και εκτός του ότι δεν της είπε κανείς πόσο όμορφη και φρέσκια φαίνεται, ο barman που της έφτιαξε καφέ, την ρώτησε αν το σαββατοκύριακό της ήταν δύσκολο!

Την επόμενη μέρα πήγε όπως πηγαίνει συνήθως, με λίγη μάσκαρα, ρουζ, κονσίλερ και λιπ γκλος, και μάζεψε αρκετά θετικά σχόλια, αλλά μόνο από κορίτσια! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, της είπαν ότι δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη, ενώ την ρώτησαν και για τα προιόντα που χρησιμοποιεί.

Την τρίτη μέρα λοιπόν, ήταν η ώρα για το βαρύ μακιγιάζ! Φανταστείτε αυτό ακριβώς που κάνετε για να βγείτε για ποτό! Έντονα μάτια, make up, μολύβι στα φρύδια και έντονο κραγιόν! Όπως ανέφερε και η ίδια, ήταν η πρώτη φορά που έλαβε τόσα πολλά σχόλια από αγόρια κυρίως, ενώ όλοι την ρωτούσαν εκστασιασμένοι αν θα πάει το βράδυ σε χορό!

Διαβάστε ακόμη:

Κάντο μόνη σου! 12 δραστηριότητες που πρέπει να απολαύσεις χωρίς τις φίλες σου

Μαλλιοτραβήγματα και τσαντιές για έναν τίτλο κομμωτικής (video)