Μας ρωτήσατε πώς είναι να δουλεύεις μόνο με γυναίκες και απαντάμε! Υπάρχουν και θετικά!

Μας ρωτήσατε πώς είναι να δουλεύεις μόνο με γυναίκες και απαντάμε! Υπάρχουν και θετικά!

Ούτε εσύ το πιστεύεις ε;

Ένα γραφείο μόνο γυναίκες. Εξαιρετικά δύσκολο να συνυπάρξουν ειρηνικά τόσες δυναμικές προσωπικότητες σε ένα χώρο, αλλά αν το δεις από την θετική του πλευρά υπάρχουν και πολλά πλεονεκτήματα που σίγουρα δεν είχες προλάβει να σκεφτείς. Δεν πειράζει...τα σκεφτήκαμε εμείς για σένα και στα αναφέρουμε ένα - ένα.


1. Στο γραφείο δεν υπάρχουν άντρες για να σε φλερτάρουν και αυτό κρίνεται εξαιρετικά θετικά, αν πρόκεται για άντρες εξαιρετικά πιεστικούς.

2. Όμως οι συναδέλφισσες σου έχουν αρκετούς άντρες φίλους για να σου κάνουν συνοικέσιο.

3. Με τις γυναίκες μοιράζεσαι τα ίδια άγχη και μόνο αυτές μπορούν να καταλάβουν αν το σαββατοκύριακο έχεις γάμο, τραπέζι τα πεθερικά, τσακώθηκες με τον φίλο σου ή σου ήρθε περίοδος.

4. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα όπως αγαπημένα σίριαλ, ηθοποιούς, δραστηριότητες και μοιράζεστε την ίδια αγάπη για το shopping.

5. Ο γυναικείος ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερες. Θες και εσύ να είσαι πιο αστεία, πιο περιποιημένη, πιο λαμπερή.

6. Πάντα κάποια θα βρεθεί να σου πει ότι το αγαπημένο σου κατάστημα ρούχων έβαλε εκπτώσεις ή ότι η αγαπημένη σου κολόνια έχει δώρο την κρέμα σώματος.

7. Αν πήγες στο μπάνιο για να κλάψεις κάποια θα το παρατηρήσει και θα είναι πρόθυμη να σε συμβουλέψει σε αντίθεση με τον άντρα συνάδελφο που δεν θα ξέρει τι να κάνει.

8. Πάντα κάποια θα έχει ταμπόν, ρουζ, και κολόνια.

9. Καταλαβαίνουν γιατί έρχεσαι στο γραφείο με αθλητικά και πριν φύγεις για ποτάκι φοράς τις γόβες σου.

10. Καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να πάρεις άδεια μητρότητας και κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν το κενό σου όσο λείπεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος ασχολείται με το Moυντιάλ! 11 fun πράγματα που θα κάνεις όταν εκείνος βλέπει μπάλα