Συγκινητικό: Όταν η δύναμη της αγάπης φτάνει ένα άνδρα στα άκρα (φωτο)

Συγκινητικό: Όταν η δύναμη της αγάπης φτάνει ένα άνδρα στα άκρα (φωτο)

Δείτε τι έκανε για την καρκινοπαθή γυναίκα του...

Όταν η Valerie Brosdal διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2013, ο σύζυγός της Ralph Kapostins προσπάθησε να της φτιάξει τη διάθεση κλείνοντάς της ραντεβού για πεντικιούρ. Η Valerie έβαψε μωβ τα νύχια των ποδιών της, μιας και είναι το αγαπημένο της χρώμα, και τότε ο Ralph σκέφτηκε να τα βάψει κι αυτός, ελπίζοντας ότι θα την κάνει να χαμογελάσει.

Και τα κατάφερε! Μάλιστα δημοσίευσε τη φωτογραφία των ποδιών τους με τα μωβ νύχια στο facebook και ζήτησε από τους φίλους του να κάνουν share και να βγάλουν και εκείνοι φωτογραφίες με μωβ νύχια, υποστηρίζοντας τον αγώνα της Valerie.

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Φίλοι, γυναίκες, άνδρες, άγνωστοι, ολόκληρες οικογένειες, γάτες, σκύλοι μέχρι και άλογα φωτογραφήθηκαν με μωβ νύχια. Έτσι, λοιπόν ξεκίνησε η εκστρατεία "Μωβ νύχια" που πλέον υποστηρίζεται από το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα.

Όσο για τη Valerie είναι ενθουσιασμένη και απαντώντας στην άμεση αντίδραση του κόσμου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: "Έχω ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Σας ευχαριστώ".