8 περίεργα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο σπίτι

8 περίεργα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο σπίτι

Εσείς τα κάνετε;

Μόλις μπείτε στο σπίτι σας μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το fells like home. Μάλιστα υπάρχουν κάποια πράγματα που εμείς οι γυναίκες κάνουμε συνέχεια όταν είμαστε μόνες μας στο σπίτι μακριά από τα ανδρικά βλέμματα.

1. Κυκλοφορείτε με το εσώρουχο. Είναι η τέλεια αίσθηση να μπαίνετε σπίτι, να πετάτε τα ρούχα σας στα άπλυτα και να κυκλοφορείτε με τα απολύτως απαραίτητα.

2. Τρώτε sushi τις 6 από τις 7 ημέρες της εβδομάδες. Δεν υπάρχει άνδρας που να είναι τόσο θαυμαστής του sushi όσο εσείς είμαστε σίγουροι. Αφήστε δε που μάλλον αυτοί θέλουν τις 6 μέρες από τις 7 κρέας.

3. Παρακολουθείτε το Glee δυνατά και αν σας έρθει το κέφι χορεύετε κιόλας. Αν είναι αυτός εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση όχι να χορέψετε ούτε να το δείτε.

4. Ακούτε Beyonce στο repeat λες και δεν υπάρχει αύριο. Ελάχιστοι είναι οι άνδρες που ακούν αυτό το είδος μουσικής πόσο μάλλον να σας βλέπουν να αντιγράφετε και τις χορευτικές φιγούρες της διάσημης τραγουδίστριας.

5. Δοκιμάζετε ασύστολα ρούχα κάνοντας πιθανούς συνδυασμούς. Οι άνδρες μπορεί να μας θέλουν κούκλες αλλά δεν θα ήθελαν ποτέ να μας δουν να σπαταλάμε τόσες ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

6. Μάσκα ομορφιάς, προσώπου, μαλλιών και σώματος! Τι ωραία να απολαμβάνει τα προσωπικά σου spa και να κυκλοφορείς σαν το φάντασμα χωρίς να σε κοιτάξει κάποιος περίεργα.

7. Αναζητάτε το σωστό προφίλ σας. Ναι, ναι μάλλον ο σύντροφός σας θα σας έλεγε ψώνιο αν σας έβλεπε να ποζάρετε στον καθρέφτη αναζητώντας το σωστό προφίλ σας.
Βέβαια, μια γυναίκα καταλαβαίνει γιατί το κάνετε.

8. Κάνετε πρακτική στο χαμόγελό σας. Όχι, δεν είστε οι μόνες που το κάνετε. Αφήστε δε που πιστεύω ότι το ίδιο κάνουν και οι άνδρες.