8 πράγματα που κάνεις καθημερινά για τα οποία δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ

8 πράγματα που κάνεις καθημερινά για τα οποία δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ

Τη λέξη "συγνώμη" να την χαρίζεις μόνο σε σημαντικές καταστάσεις

Προφανώς, είναι βασικό να απολογείσαι για όσα πράγματα κάνεις λάθος. Αν φώναξεις άδικα στον σύντροφό σου ή ξέχασες τα γενέθλιατης κολλητής σου τότε βεβαίως και οφείλεις ένα τεράστιο "συγνώμη". Πολλοί από εμάς, όμως, λέμε συχνά αυτή τη λέξη μετάνοιας για πράγματα που δεν είναι δικό μας λάθος και φέρνουν τον εαυτό μας σε παθητική στάση. Εμείς βρήκαμε τα 8 πράγματα που κάνεις πιο συχνά για τα οποία, όμως δεν πρέπει να απολογηθείς ΠΟΤΕ!


1.
Όταν κάποιος πέφτει πάνω σου στον δρόμο. Εκείνος πρέπει να σου ζητήσει συγνώμη και όχι εσύ.

2. Για την εμφάνισή σου. Από πότε έχει γίνει απαραίτητο τα μαλλιά σου, το ντύσιμο και το make – up σου να δείχνουν άψογα όλες τις ώρες; Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σε ενδιαφέρουν.

3. Επειδή κέρδισες τους φίλους σου στο Scramblr, στο Jenga, στη Monopoly. Μην απολογείσαι επειδή είσαι κάπου καλύτερη.

4. Αν οι καλεσμένοι σου δεν ενθουσιαστούν με το γλυκό που έφτιαξες τα χεράκια σου δεν πειράζει. Ας φτιάξουν αυτοί γλυκάκι την επόμενη φορά.

5. Το να ζητήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Είναι κατανοητό, βασικό και καθόλου εγωιστικό.


6. Μην μετανιώνεις που έχεις διαφορετική άποψη από κάποιον και την εκφράζεις ανοιχτά. Όσο λες τη γνώμη σου με σεβασμό προς τον άλλον, έχεις δικαίωμα να την εκφράσεις χωρίς ενοχές και χωρίς τη λέξη "συγνώμη" στην τοποθέτησή σου.

7. Το να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να κάνετε μια ερωτική στάση που για εκείνον δεν είναι και η καλύτερη, αλλά για σένα είναι η λύση του οργασμού.

8. Το να κλαις. Τρέχεις να μαζέψεις τα δάκρυά σου επειδή κάποιος σε βλέπει; Μην απολογηθείς. Είναι δικαίωμά σου. Τελεία.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δέκα πιο φρικιαστικά ατυχήματα στην ιστορία του θεάματος (pics)