Δείτε τη γυναίκα που «ξάπλωσε» με 10.000 άνδρες!

Δείτε τη γυναίκα που «ξάπλωσε» με 10.000 άνδρες!

Έγραψε την αυτοβιογραφία της και για την ακρίβεια μέτρησε άλλους 91 άνδρες

Η Gwyneth Montenegro, εργάστηκε για χρόνια ως συνοδός πολυτελείας στην Αυστραλία και πελάτες της ήταν πολιτικοί, δικηγόροι και διάσημοι καλλιτέχνες. Μάλιστα χρέωνε 500 με 1000 ευρώ την ώρα ενώ όπως αποκαλύπτει την αυτοβιογραφία της η ζωή της ήταν γεμάτη με ναρκωτικά και αλκοόλ ενώ λίγες ήταν οι φορές που είχε απόλυτη συναίσθηση του τι έκανε.

Ως συνοδός πολυτελείας επισκεπτόταν εξωτικούς προορισμούς και είχε μια άνετη ζωή, όμως όπως λεει η ίδια αν της δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα έμπλεκε ποτέ ξανά στα μονοπάτια της βιομηχανίας του σεξ.

Αν και κατάγεται από μια βαθειά θρησκευόμενη οικογένεια, ήταν μόλις 18 ετών όταν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Μετά ακολούθησε ο χορός σε διάφορα μαγαζιά και στα 21 της επέλεξε το δρόμο της πορνείας.

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς της και αποφάσισε να αλλάξει ζωή. Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να γράψει την αυτοβιογραφία της «Έστω και ένα άνθρωπο να αποτρέψω από το να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο, τότε θα έχω καταφέρει κάτι καλό. Αυτό θα σήμαινε πολλά για μένα».

Σε ηλικία 29 ετών κατάφερε αποκτήσει δίπλωμα πιλότου αλλά η καριέρα της ως πιλότος διακόπηκε εξαιτίας σοβαρού ΄προβλήματος που είχε με την υγεία της.