Κερδίζει χρήματα κάνοντας το μοντέλο χεριών, γιατί από πρόσωπο δεν λέει πολλά

Κερδίζει χρήματα κάνοντας το μοντέλο χεριών, γιατί από πρόσωπο δεν λέει πολλά

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει για να διατηρήσει τέλεια τα χέρια της

Η Nicki Donohoe είναι 37 ετών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται μοντέλο χεριών και ποδιών. Δηλαδή, παίρνει μέρος σε φωτογραφήσεις και διαφημίσεις προβάλλοντας, μόνο τα άκρα της! Έχει πάρει μέρος σε αμέτρητες καμπάνιες αλλά κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό της.

Η Nicki είναι επαγγελματίας μοντέλο και παίρνει περίπου 500 λίρες της δουλειά. Είναι περιζήτητη από εταιρίες που αναζητούν τα τέλεια πόδια και χέρια και μάλιστα φροντίζει τα άκρα της σαν να πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία!
Φοράει γάντια όταν φεύγει από το σπίτι και ενυδατώνει τα χέρια και τα πόδια της μέχρι και δέκα φορές την ημέρα για να κρατήσει τα δάχτυλα χεριών και των ποδιών της σε άριστη κατάσταση.

Μέχρι και πριν από 5 χρόνια δούλευε ο make up artist και όπως δήλωσε «όλοι μου έλεγαν ότι είχα ωραία χέρια. Τώρα μπορώ να κερδίσω χρήματα από ένα μέρος του σώματος μου ως μοντέλο και είναι το πιο δύσκολο έργο της κάθε δουλειά που έχω κάνει ποτέ».

Όμως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να διατηρήσει σε τέλεια κατάσταση τα χέρια και τα πόδια της. Χαρακτηριστικά λέει ότι κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας βαμβακερά γάντια.
«Φαίνεται γελοίο, αλλά αν εμφανιστούν κηλίδες θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα μου. Είμαι σαν εργάτης που φροντίζει τα εργαλεία του. Έχω μια ειδική λοσιόν αμυγδάλου και το αλάτι που χρησιμοποιώ για να φροντίζουν το δέρμα μου ενώ πάω στο γυμναστήριο για να φροντίσω τα πόδια μου. Είμαι πάντα πολύ προσεκτική. Αν κόψω το χέρι μου αυτό μπορεί να μου κοστίσει μια δουλειά».

Επίσης το μοντέλο δηλώνει πολύ τυχερή που βγάζει χρήματα από αυτό: «Ευτυχώς είμαι ευλογημένη με αρκετά ισχυρά νύχια, αλλά εγώ νομίζω ότι μια καλή διατροφή βοηθάει. Αν και ποτέ δεν έχω φάει κρέας ή ψάρι, έχω μια διατροφή πλούσια σε καρύδια και σαλάτα».