Aυτή η γλυκιά '50s νοικοκυρά κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό

Γωγώ Φούντα
Aυτή η γλυκιά '50s νοικοκυρά κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό

Το χόμπι της είναι ιδιαίτερο και... ανατριχιαστικό

Πλησιάζουν τα γενέθλιά σας, ή τα γενέθλια ενός καλού φίλου και θέλετε μία τούρτα πραγματικά εμπνευσμένη και ιδιαίτερη; Θα μας πείτε βέβαια, σημασία έχει η γεύση και γενικά το περιεχόμενο, αλλά όσο να πεις, άλλο να σβήνεις κεράκια πάνω σε μία κλασική και βαρετή τούρτα με βανίλια και σοκολάτα, κι άλλο σε μία που απεικονίζει το... δέντρο των νεκρών από τον Ακέφαλο Καβαλάρη του Tim Burton!

Μία νεαρή φωτογράφος από το Los Angeles, η Christine McConnell λοιπόν, η οποία λατρεύει τη δεκαετία του '50 κάτι το οποίο την έχει επηρεάσει όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική, με έναν ιδιαίτερο, τρομακτικό και γκροτέσκο τρόπο, προκειμένου να κάνει όμορφα δώρα σε συγγενείς και φίλους.

Επηρεασμένη από τις ταινίες του Tim Burton, του Alfred Hitchcock αλλά και την Addams Family, η Christine, βλέποντας video στο Youtube, άρχισε να πειραματίζεται στη ζαχαροπλαστική, και να φτιάχνει ανατριχιαστικά, αλλά μάλλον πεντανόστιμα γλυκά, με κεντρικό θέμα την ανατριχίλα και τον τρόμο κερδίζοντας χιλιάδες follwers στο Instagram, όπoυ ανεβάζει τα γλυκά της.

Δυστυχώς προς το παρόν, δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό, και της αρκεί να φτιάχνει ιδιαίτερες τούρτες για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ελπίζουμε ωστόσο, σύντομα να αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε ακόμη:

Έπιασε τον σκύλο του στον ύπνο και έβγαλε μια μικρή περιουσία. Δείτε τη φωτογραφία!