Αναρωτιέστε γιατί είστε single; Μία νέα έρευνα σας λύνει τις απορίες

Γωγώ Φούντα
Αναρωτιέστε γιατί είστε single; Μία νέα έρευνα σας λύνει τις απορίες

Και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας αιφνιδιάσουν

Είστε καιρό single και προσπαθείτε μάταια να ανακαλύψετε τι μπορεί να φταίει και δεν στεριώνετε σε σχέση; Tην τελευταία φορά που φέρατε κάποιον σπίτι, το αμέσως επόμενο πρωί εκείνος εξαφανίστηκε; Θεωρείτε την τσαπατσούλα κοπέλα με την οποία ο Ross Geller είχε μάταια προσπαθήσει να κάνει σχέση, απλά παρεξηγημένη; Ε μόλις ανακαλύψατε, τι είναι αυτό που πραγματικά φταίει!

Μία έρευνα που έγινε στη Βρετανία λοιπόν, διότι οι Βρετανοί αμέσως μετά το ποδόσφαιρο και τα στοιχήματα, αγαπούν και τις έρευνες, έβγαλε κάποια άκρως διαφωτιστικά συμπεράσματα, σε σχέση με αυτά που μας ξενερώνουν στο άλλο φύλο. Η ερώτηση απλή και κατανοητή: «Τι είναι αυτό το οποίο θα σας ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ», και οι απαντήσεις, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, παρόμοιες αλλά και... απροσδόκητες!

Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, επικεντρώθηκε στην τουαλέτα, ναι καλά διαβάσατε, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα. Οι άντρες για παράδειγμα, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μία γυναίκα με σιφόνι γεμάτο τρίχες(!), κομμένα νύχια στο πάτωμα, ή ρούχα διασκορπισμένα παντού! Οι γυναίκες από την άλλη, επικεντρώθηκαν στα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη και φυσικά στα... αέρια, τα οποία βρέθηκαν και στη λίστα των αντρών αλλά με μικρότερο ποσοστό. Τρίτο στις επιλογές των γυναικών, ήρθε το βρώμικο μπάνιο, ενώ ακολούθησε το κλασικό, καπάκι της λεκάνης.

Με λίγα λόγια, το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, μάλλον βρίσκεται στο ξεχωριστό... μπάνιο! Λάβετε τα μέτρα σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό και ακόμη και τα δάκρυά της μπορούν να τη σκοτώσουν

Μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με πρωταγωνιστές δυο αδελφάκια 10 και 3 ετών!