Υποκλινόμαστε! 12χρονος βάζει τέλος στους θανάτους μωρών μέσα σε αυτοκίνητα

Γωγώ Φούντα
Υποκλινόμαστε! 12χρονος βάζει τέλος στους θανάτους μωρών μέσα σε αυτοκίνητα

Η πιο συγκλονιστική εφεύρεση για αφηρημένους γονείς

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για θανάτους μωρών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οποία αφηρημένοι γονείς έχουν ξεχάσει στο πίσω μέρος του καθίσματος με αποτέλεσμα να μην αντέχουν την αφόρητη ζέστη και να πεθαίνουν.

Το φαινόμενο αυτό λοιπόν, παρόλο που θα έπρεπε να προβληματίσει κάποιον γονέα ή έστω ενήλικα, προβλημάτισε έναν πανέξυπνο 12χρονο, τον Andrew Pelham, ο οποίος με το μυαλό και την εφευρετικότητά του, δημιούργησε μία απίστευτη εφεύρεση, που υπόσχεται να κάνει τους θανάτους μωρών από την αιτία αυτή παρελθόν.

Έφτιαξε λοιπόν έναν ιμάντα, ο οποίος τοποθετείται στη θέση του οδηγού, και κάθε φορά που εκείνος πάει να βγει από το αμάξι, ο ιμάντας τον τραβάει πίσω με αποτέλεσμα να θυμάται ότι... έχει ξεχάσει το παιδί του στο πίσω κάθισμα!

Η επαναστατική αυτή εφεύρεση λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό, με τον Andrew να παίρνει το ποσό των 500 δολαρίων. Παρά την επιτυχία του ωστόσο, ο 12χρονος δεν επαναπαύεται και έχει βάλει ήδη πλώρη για τις νέες του εφευρέσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ο νόμος του Μέρφι! 12 πράγματα που συμβαίνουν οπωσδήποτε όταν πίνεις ένα ποτήρι παραπάνω

Μόδα και φαγητό: Μπριζόλα Gucci, λουκάνικα Chanel