Ο έρωτας είναι όντως τυφλός; Οι Βρετανοί βάζουν σακούλες στο κεφάλι για να το αποδείξουν

Γωγώ Φούντα
Ο έρωτας είναι όντως τυφλός; Οι Βρετανοί βάζουν σακούλες στο κεφάλι για να το αποδείξουν

Τελικά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η εμφάνιση;

Υποθέτουμε έχετε κατά καιρούς ακούσει να λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, και πως τελικά η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον ρόλο της αλλά μόνο για τα 5 άντε 10 πρώτα λεπτά της γνωριμίας, καθώς στη συνέχεια, πρωταρχική θέση παίρνει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του εκάστοτε.

Οι φίλοι μας οι Βρετανοί λοιπόν, βάλθηκαν να μας πείσουν, ότι η εμφάνιση είναι παντελώς αδιάφορη, ακόμα και τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της γνωριμίας, και πως τελικά 2 άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν, απλά και μόνο αν ανακαλύψουν κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και απόψεις.

Έτσι λοιπόν, το Βρετανικό Μουσείο Επιστήμης στο Λονδίνο, διότι ο έρωτας είναι η πιο πολύπλοκη και παράλληλα γοητευτική επιστήμη, διοργάνωσε ραντεβού στα τυφλά για όλους τους ενδιαφερόμενους singles της πόλης. To concept ωστόσο, διαφέρει κάπως από το πατροπαράδοτο τυφλό ραντεβού που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, μιας και ο κάθε συμμετέχων υποχρεούται να βάλει μία χάρτινη σακούλα στο κεφάλι, αφού φυσικά έχει ανοίξει μάτια και μύτη, και να καθίσει απέναντι από κάποιον άλλο, αντίστοιχης αμφίεσης.

Το μόνο που επιτρέπεται, είναι μία φράση πάνω στη σακούλα, η οποία είτε θα υποδηλώνει ένα χαρακτηριστικό αυτού που τη φοράει, κάποιο όνειρο, κάποια προτίμηση ή οτιδήποτε σχετικά με το χαρακτήρα του.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα ιδιαίτερα αυτά πάρτι, είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία που σύντομα θα μεταφερθούν και στη Νέα Υόρκη! Πάντως να σημειωθεί, ότι πρόσωπο μπορεί να μη βλέπεις, αλλά το σώμα φαίνεται μια χαρά, αν λάβουμε υπόψη ότι για κάποιους είναι εξίσου σημαντικό με το πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Huffington Post αποφάσισε: Η ωραιότερη παραλία του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα!

Aυτές είναι οι 10 περιοχές όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές