Η μέρα που πέθανα: Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ υπόσχεται να σας ραγίσει την καρδιά

Γωγώ Φούντα
Η μέρα που πέθανα: Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ υπόσχεται να σας ραγίσει την καρδιά

Η τελευταία μέρα ενός σκυλάκου, πριν του κάνουν ευθανασία

O θάνατος είναι τραγικός και δυστυχώς αναπόφευκτος. Η γνωστή φράση, ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, εκτός του ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχουν ποτέ ειπωθεί, αποκτά άλλες διαστάσεις όταν ξέρεις ότι όντως αυτή που ζεις είναι η τελευταία σου μέρα. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, και μπορεί πολλοί να προτιμούν έναν ξαφνικό θάνατο, αλλά στην περίπτωση του σκυλάκου Duke Roberts, η τελευταία του μέρα στη ζωή, ίσως ήταν και η πιο όμορφη που πέρασε ποτέ.

Όταν λοιπόν οι γιατροί, είπαν στην οικογένεια του Duke ότι ο καρκίνος του είχε εξαπλωθεί και πως η ευθανασία ήταν η μόνη λύση προκειμένου να σταματήσουν οι αφόρητοι πόνοι-εξαιτίας της ασθένειας είχε ήδη χάσει ένα του πόδι-αποφάσισαν να μην τον ταλαιπωρήσουν άλλο, και να τον αφήσουν να φύγει όσο ακόμη μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και να παίξει σαν κανονικό σκυλάκι.

Διοργάνωσαν λοιπόν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, το οποίο κατέγραψε και ένας φωτογράφος, φίλος των αφεντικών του Duke, με πολλούς καλεσμένους, burgers, βόλτα στο πάρκο και φυσικά πολλές αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ, και αν νομίζετε ότι είστε αρκετά δυνατοί για να κλάψετε, σας εγγυόμαστε ότι θα λυγίσετε. Εμείς τουλάχιστον ένα κλάμα το ρίξαμε! Μη σας πούμε και δύο.

Διαβάστε ακόμη:

Σε έχει γδύσει άγνωστος; Αυτό το αμήχανα σεξι video πρέπει να το δεις ΤΩΡΑ!