Σοκ: Μητέρα έμαθε στη 2χρονη κόρη της να καπνίζει και να πίνει καφέ (video)

Σοκ: Μητέρα έμαθε στη 2χρονη κόρη της να καπνίζει και να πίνει καφέ (video)

Το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια του παιδιού στον πατέρα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει ένα 2χρονο κορίτσι απο την Ρουμανία να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο και να πίνει καφέ μετά από προτροπή της μητέρας της.

Η πατέρας της μικρής ο οποίος δούλευε στην Αυστρία προκειμένου να στηρίξει την οικογένειά του μόλις εντόπισε το συγκεκριμένο βίντεο επέστρεψε στην Ρουμανία φοβούμενος για το μέλλον της κόρης του. Ο Gabriel Burulea είπε χαρακτηριστικά: "Ήμουν πραγματικά σοκαρισμένος όταν είδα σε online ειδήσεις και στις Ρουμάνικες εφημερίδες εικόνες της κόρης μου να καπνίζει τσιγάρο".

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και το δικαστήριο αρχικά αποφάσισε κοινή επιμέλεια με το παιδί να μένει για μια εβδομάδα στον πατέρα και την επόμενη στην μητέρα. Όμως όταν βγήκε το διαζύγιο η μητέρα έχασε το ενδιαφέρον της για το παιδί της με αποτέλεσμα να το παραμελεί, ακόμα και μην εμφανίζεται να το παραλάβει από τον πατέρα, όπως είχε ορίσει το δικαστήριο.

Έτσι, λοιπόν, μετά από παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών η επιμέλεια δόθηκε αποκλειστικά στον πατέρα, οποίος δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να μεγαλώσει την κόρη του.

Δείτε το βίντεο