Είστε σαν την καλαμιά στον κάμπο; Οι «Σύζυγοι προς ενοικίαση» θα λύσουν το πρόβλημά σας

Γωγώ Φούντα
Είστε σαν την καλαμιά στον κάμπο; Οι «Σύζυγοι προς ενοικίαση» θα λύσουν το πρόβλημά σας

Τα αγόρια αυτά αναλαμβάνουν τη βαριά δουλειά για να σας ξεκουράσουν

Είστε single, εργαζόμενη και οι δουλειές του σπιτιού σας φαίνονται βουνό; Και καλά το μαγείρεμα άντε και κανά σιδέρωμα. Όταν όμως πρέπει να αλλαχθούν λάμπες, να επιδιορθωθούν βρύσες ή να κουβαληθούν τα ψώνια του super market, για να μη μιλήσουμε για οτιδήποτε συμβεί στο αμάξι σας, τότε τι γίνεται;

Λοιπόν αγαπητές μου φίλες, για να λύσουμε το δικό σας πρόβλημα και να δώσουμε ένα τέλος στη γκρίνια της μαμάς σας που τόσα χρόνια δεν έχετε βρει άντρα, ήρθε μία νέα και καινοτόμα ιδέα, η οποία ξεκίνησε από τη γειτονική Ιταλία και σύντομα αναμένεται να εξαπλωθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Το νέο και ελπιδοφόρο project, ονομάζεται «Σύζυγος προς ενοικίαση», και σκοπό έχει να ανακουφίσει τις μοναχικές κυρίες εκεί έξω. Με 20 ευρώ την ώρα λοιπόν, φαρμακείο είναι, ο απεσταλμένος του γραφείου, βρίσκεται στις υπηρεσίες σας, ενώ μπορείτε να του ζητήσετε, από μερεμέτια στον κήπο, μέχρι να σας συνοδεύσει στο γάμο της ξαδέρφης σας. Αν αναρωτιέστε για το αν θα ανταποκρίνεται και σε άλλα συζυγικά καθήκοντα, υποθέτουμε πως όχι, αλλά δεν αποκλείει κανείς το γεγονός της... γέννησης ενός μεγάλου έρωτα!

Σπάστε τον κουμπαρά σας λοιπόν, και δώστε στην μαμά σας άλλους λόγους να γκρινιάζει! Γιατί η γκρίνια της ελληνίδας μάνας δε σταματά ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Success story: δυο γονείς έφυγαν από την Αθήνα και σχεδιάζουν κοσμήματα στη Φολέγανδρο

Απίστευτο: Αυξητική στήθους οι γυναίκες; Αυξητική στη γάμπα οι άντρες!