Πιο καλή η μοναξιά; 7 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις απολύτως μόνη

Γωγώ Φούντα
Πιο καλή η μοναξιά; 7 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις απολύτως μόνη

Για το καλό σου και κυρίως την αξιοπρέπειά σου!

Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα, που όντως είναι, αλλά είναι και μερικές φορές που πραγματικά δε θέλουμε να δούμε άνθρωπο. Και είναι φυσικά και ακόμη περισσότερες φορές, που κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, θέλουμε να τα κάνουμε ολομόναχοι, και φυσικά δεν εννοούμε αυτό που μέχρι και οι βασιλείς κάνουν χωρίς καμία απολύτως συντροφιά. Όταν μάλιστα αναφερόμαστε σε γυναίκες, το πράγμα παίρνει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις. Γιατί όπως και να το κάνουμε, εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε την μοναξιά μας. Εδώ λοιπόν, σας έχουμε μερικά από τα πιο κλασικά πράγματα, στα οποία αποζητούμε την... μοναχικότητα.

1. Το τρέξιμο είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Διότι μπορεί να θες κάποιον για παρέα μέχρι να φτάσεις στο παρκάκι, αλλά από τη στιγμή που φτάνεις, αυτός ο κάποιος θέλεις να εξαφανιστεί, να βάλεις τα ακουστικά σου και να αφοσιωθείς στην άσκηση και τις αναπνοές σου.

2. Να αγοράσεις δώρο σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σου. Τι βοήθεια χρειάζεσαι σε αυτό; Υπάρχει περίπτωση να ξέρει η φίλη την μαμά σου καλύτερα από σένα; Το μόνο που μπορεί να σου κάνει, είναι να σου δημιουργήσει νεύρα.

3. Να βγάζεις selfie μέσα στον κόσμο. Βασικά για το συγκεκριμένο η μοναξιά είναι καλύτερη και για σένα και για τους ανθρώπους γύρω σου. Γιατί πολύ απλά, οι υπόλοιποι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, γελάνε, και τελικά βγαίνουν οι κακοί.

4. Να βλέπεις το αγαπημένο σου σήριαλ Σάββατο βράδυ! Μα είναι δυνατόν να έχεις παρέα γι' αυτό; Υποτίθεται ότι έμεινες μέσα γιατί δεν ήθελες ούτε να βγεις ούτε φυσικά και να δεις άνθρωπο. Οπότε κάτσε άραξε και απόλαυσε το εργάκι σου!

5. Να χορεύεις μέσα στο σπίτι σου, με τα εσώρουχα, ακούγοντας pop και κάνοντας τις πιο πολύπλοκες χορευτικές σου κινήσεις με σοβαρό και παράλληλα σέξι ύφος. Πραγματικά, αν ήταν κάποιος μπροστά θα γινόσουν εντελώς ρεζίλι, οπότε καλύτερα που είσαι μόνη.

6. Να τρως στο κρεβάτι! Κανένας δεν θα ήθελε να ξέρει τι τροφή υπάρχει στο σκοτεινό σημείο που κρατάς πάντα καλυμμένο κάτω από μαξιλάρια και σεντόνια.

7. Να διαλέγεις outfit για Σαββατόβραδο προκειμένου να εντυπωσιάσεις τον άντρα της ζωής σου. Αν έχεις παρέα, δεν υπάρχει περίπτωση να διαλέξεις αυτό που θες, οπότε κάντο μόνη σου και δε θα χάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ο 6χρονος Danny δίνει μάχη για τη ζωή του και το ίντερνετ του έκανε το σπουδαιότερο δώρο!