H γυναίκα αυτή είναι ό, τι καλύτερο γνωρίσατε τελευταία.Πάμε στοίχημα ότι θα τη λατρέψετε;

Γωγώ Φούντα
H γυναίκα αυτή είναι ό, τι καλύτερο γνωρίσατε τελευταία.Πάμε στοίχημα ότι θα τη λατρέψετε;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εξασφάλισε θέση στον παράδεισο

Συνηθίζουμε να κάνουμε υποθέσεις και να δηλώνουμε τι θα κάναμε, αν γινόταν αυτό ή αν γινόταν το άλλο! Στην περίπτωση ειδικά των χρημάτων, δεν είναι λίγοι εκείνοι, βάζουμε και τους εαυτούς μας μέσα, που υποστηρίζουν ότι η φιλανθρωπία είναι καλή και φυσικά απαραίτητη, αλλά μόνο στην περίπτωση που κάποιου του περισσεύουν. Και τι γίνεται όταν υπάρχει ανάμεσά μας ένας άνθρωπος που ευτυχώς για εμάς, είναι πραγματικός, αφήνει στην άκρη τις υποθέσεις και κάνει πράξεις αναμφισβήτητα σπουδαίες;

Η Margaret Laffrey λοιπόν από την Ιρλανδία, έκανε κάτι που είμαστε σίγουροι δεν θα έκανε κανείς άλλος. Άνεργη εδώ και χρόνια, ζούσε με περίπου 58 λίρες (78 ευρώ) την εβδομάδα, τα οποία λάμβανε από το ταμείο ανεργίας. Μία μέρα λοιπόν, επιστρέφοντας από ακόμη μία προσπάθεια εύρεσης δουλειάς στο Ταμείο Εργασίας, αποφάσισε να αγοράσει ένα λαχείο με τα τελευταία κέρματα που της είχαν μείνει στην τσέπη.

Μπορεί αυτό που ακολουθεί να σας ακουστεί παραμυθένιο, αλλά η 48χρονη κέρδισε 27 εκατομμύρια λίρες δηλαδή 34 εκατομμύρια ευρώ! Αφού φυσικά ξεπέρασε το πρώτο σοκ, γιατί το ποσό δεν είναι μόνο μυθικό αλλά και... εξωπραγματικό, έβαλε τα πράγματα κάτω και πήρε τις αποφάσεις της. Παρά το γεγονός ότι ποτέ της δεν έζησε με τα πολλά, μάλιστα συνήθως πάλευε να τα βγάλει πέρα, δήλωσε πως θα κρατήσει για τον εαυτό της 1,2 εκατομμύρια ευρώ περίπου, και τα υπόλοιπα θα τα διαθέσει προκειμένου να δημιουργήσει επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες της. Μέχρι στιγμής έχει στήσει 9 επιχειρήσεις και συνεχίζει ακάθεκτη!

Τώρα εμείς τι να πούμε; Όχι θα πούμε: Αν είχαμε καπέλο θα της βγάζαμε! Αμέ.

Διαβάστε ακόμη:

Τhinspiration selfies: Η νέα μόδα στα social media απειλεί τις ζωές των νεαρών κοριτσιών

Γονείς τρίδυμων κοριτσιών βρήκαν τον πιο απίστευτο τρόπο για να τις... ξεχωρίζουν