Γνώρισε τον έρωτα της ζωής του σε ένα αεροπλάνο και αναστάτωσε το διαδίκτυο για την βρει!

Γνώρισε τον έρωτα της ζωής του σε ένα αεροπλάνο και αναστάτωσε το διαδίκτυο για την βρει!

Ο σύγχρονος... Ρωμαίος μας υπενθύμισε πως τελικά αυτά... δεν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες!

Μια πτήση Μπαρτσελώνα-Δουβλίνο στάθηκε η αφορμή για να αλλάξουν οι ζωές δύο ανθρώπων με παραμυθένιο τρόπο. Ο Jamie βρήκε εκεί τον έρωτα της ζωής του και σκαρφίστηκε τον πιο απίστευτο τρόπο, προκειμένου να βρει ξανά την γυναίκα των ονείρων του, αφού δημιούργησε ολόκληρη καμπάνια με ειδικά hashtags που «ταξίδεψαν» σε όλο τον Καναδά και τελικά τα κατάφερε.


O Jamie, ένας 24χρονος Ιρλανδός, συνταξίδευε με την 27χρονη Katie από το Καναδά και βλέποντας ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Η πτήση τελείωσε, το αεροπλάνο έφτασε και η Katie χάθηκε ξαφνικά από τα μάτια του μέσα στο αχανές αεροδρόμιο. Και οι δύο έψαξαν για ώρα στο αεροδρόμιο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν ο ένας τον άλλο.


Απογοητευμένος ο Jamie συνειδητοποίησε πως δεν ήξερε κανένα άλλο στοιχείο για αυτή, ούτε το επίθετό της που θα του επέτρεπε να την βρει ίσως πιο εύκολα. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Έψαξε στο facebook και ρώτησε σε διάφορα ταξιδιωτικά πρακτορεία όμως μάταια, αφού δεν κατάφερε να βρει κάποια πληροφορία.


Όταν ανέφερε την ιστορία του σε δύο φίλους του, του έδωσαν μια πρωτότυπη ιδέα και με την βοήθειά τους κατάφερε να την υλοποιήσει. Άρχισαν έτσι μια καμπάνια στα social media χρησιμοποιώντας τα hashtags #LoveAtFirstFlight και #FindKatie προκειμένου να καταφέρουν να την εντοπίσουν. Οι τρεις άντρες ακόμα, έκαναν tweet σε όλα τα προφίλ διασήμων της Αμερικής και του Καναδά αλλά και σε όλους τους παίκτες χόκεϋ.


Η καμπάνια σε πολύ λίγο κατάφερε να έχει τεράστια απήχηση και να γίνει πολύ γνωστή, οπότε η είδηση άρχισε να μεταδίδεται και από ειδησεογραφικούς σταθμούς. Την τελευταία φορά που ένας ραδιοφωνικός σταθμός του Καναδά αναφέρθηκε στον Jamie, τον χαρακτήρισε Iρλανδό Ρωμαίο και ήταν αυτή η φορά που η αδερφή της Katie άκουσε την είδηση και επικοινώνησε μαζί του στο Facebook.


Το αξιολάτρευτο ζευγάρι είχε την πρώτη του συνομιλία λίγο ανορθόδοξα, αφού αυτή έγινε live μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής, κάτι όχι και τόσο ρομαντικό. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ανέφεραν πως είχαν σκοπό να συναντηθούν άμεσα, καθώς η Katie ήταν ακόμα στην Ιρλανδία για διακοπές.

Η κοπέλα αργότερα δήλωσε για το κάπως... αντισυμβατικό ξεκίνημα της σχέσης τους: «Προφανώς ήμουν έκπληκτη αλλά και πολύ κολακευμένη. Το βρήκα αρκετά χιουμοριστικό αφού όλοι οι φίλοι μου όταν επέστρεψα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν». Ένα ειδύλλιο που είχε το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να υπάρξει!

Διαβάστε ακόμη:

«Η μητέρα μου είναι νεκρή και αυτό είναι το καλύτερο νέο που άκουσα ποτέ»

To videο αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις γυναίκες