Έπινε 3 λίτρα νερό τη μέρα επί ένα μήνα και το πρόσωπό της άλλαξε εκπληκτικά! Δείτε το

Έπινε 3 λίτρα νερό τη μέρα επί ένα μήνα και το πρόσωπό της άλλαξε εκπληκτικά! Δείτε το

Μήπως το νερό είναι τελικά το καλύτερο αντιγηραντικό; 

Το νερό αποτελεί προϊόν ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό μας και τα οφέλη του στην υγεία του σώματός μας, αλλά και του νου μας, είναι αμέτρητα, αυτό το γνωρίζουμε. Όμως, ένα πείραμα από τη Sarah Smith, έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτές τις θεωρίες, η οποία αύξησε την ποσότητα του νερού που κατανάλωνε ημερησίως σε 3 λίτρα, και ύστερα από ένα μήνα τα αποτελέσματα ήταν ασύλληπτα εντυπωσιακά.


Η 42χρονη ξεκίνησε το project έχοντας μαύρους κύκλους, θαμπό δέρμα και ρυτίδες, ενώ φρόντισε να μην αλλάξει τίποτα άλλο από την καθημερινότητά της, εκτός από την αύξηση της πρόσληψης νερού.


Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα τα αποτελέσματα έγιναν φανερά. ΗSarah δήλωσε πως παρατήρησε περισσότερη κινητικότητα στο πεπτικό της σύστημα, ενώ σταμάτησαν να εμφανίζονται στο δέρμα της στίγματα και κηλίδες, προφανώς λόγω της απώλειας των τοξινών. Την δεύτερη εβδομάδα ανέφερε πως οι ρυτίδες της άρχισαν να δείχνουν λιγότερο έντονες και το χρώμα του δέρματός της ήταν πιο ζωντανό. Επιπλέον, σταμάτησε να ταλαιπωρείται από πόνους στο κεφάλι και το στομάχι, ενώ μειώθηκε εμφανώς και η κυτταρίτιδά της.


Μετά από 3 εβδομάδες, οι μαύροι κύκλοι της Sarah εξαφανίστηκαν, τα μάτια της έγιναν λιγότερο ξηρά και το δέρμα της πιο ελαστικό. Η συγκέντρωση και η μνήμη της βελτιώθηκαν, ενώ η όρεξή της για φαγητό μειώθηκε αισθητά. Την τελευταία εβδομάδα και αφού είχε χάσει άλλο ένα κιλό, το δέρμα της έδειχνε δροσερό, φωτεινό και χωρίς ρυτίδες.


Μετά το τέλος του project, η ίδια ανέφερε πως ένιωθε πιο υγιής και όμορφη από ποτέ. Τα συμπεράσματα δικά σας, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες. Μήπως να αρχίσετε από τώρα κιόλας να πίνετε περισσότερο νερό;

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο έξυπνο (και απλό) tip που θα σας βοηθήσει να μην παρατρώτε όταν βγαίνετε έξω

Θέλεις να ακολουθήσεις δίαιτα με πρωτεΐνες; Αυτές είναι οι top 10 πρωτεϊνούχες τροφές!