Robin Williams: Πώς συμπεριφερόταν το τελευταίο διάστημα στο πλατό;

Robin Williams: Πώς συμπεριφερόταν το τελευταίο διάστημα στο πλατό;

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του μιλούν για τον λατρεμένο ηθοποιό

"Σχεδόν δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο όμορφος και υγιής φαινότανε στα γυρίσματα" δήλωσε στο USAToday.com η ηθοποιός Marilu Henner συμπρωταγωνίστρια του Robin Williams στο sitcom The Crazy Ones. "Αυτό μπορείς να το καταλάβεις αμέσως σε κάποιον. Φαινόταν να έχει αυτή την όμορφη αύρα γύρω του. Όμως τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από κάτω", είπε η ηθοποιός με λυγμούς για τον προικισμένο ηθοποιό που έφυγε χθες από τη ζωή.

Ο Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια χθες το μεσημέρι, και όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από αυτοκτονία που προκλήθηκε από ασφυξία- μια μάχη με τους δαίμονές του που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει. Διαβάστε την είδηση του θανάτου του και την δήλωση της συνεντριμμένης συζύγου του εδώ αλλά και τι έγραψαν οι stars στα social media για τον θάνατό του εδώ.

tweetR1

Ο Robin Williams ανέβασε αυτή τη φωτό στο twitter για το season finale του The Crazy Ones

Όπως διηγείται η Marilu Henner, ο ηθοποιός της είχε ζητήσει να παιξει μαζί του στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς The Crazy Ones, υποδυόμενη την πρώην σύζυγό του. Μόλις έφτασε στο πλατό η Henner, εκείνος την αγκάλιασε και της ζήτησε να του δείξει φωτογραφίες της οικογένειάς της στο κινητό της.

"Ήταν τόσο ζεστός και φιλικός άνθρωπος, γεμάτος αγάπη. Και έδειχνε αληθινό ενδιαφέρον. Ήθελε να δει όλες τις φωτογραφίες μου. Ήταν ένας σπάνιος, αληθινός άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τους γύρω του. Κλαίω και μόνο που το σκέφτομαι", δήλωσε η συμπρωταγωνίστριά του.

Όμως και ο συμπρωταγωνιστής του στην νέα ταινία Night at the Museum: Secret of the Tomb, έχει να θυμάται τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις τους, εκτός πλατό. Ο Patrick Gallagher, θυμάται μια νύχτα που ήταν διαλυμένος από τα πολύωρα γυρίσματα και τότε ο Robin Williams τον πλησίασε και άρχισε να αυτοσχεδιάζει με το μοναδικό του κωμικό χιούμορ για τo ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλος ο κόσμος που ήταν γύρω του δεν μπορούσε να σταματήσει αν γελάει. "Ούτε που κατάλαβα για πότε ξεκίνησε να μιλάει και όλο αυτό εξελίχθηκε σε έναν απίστευτο κωμικό μονόλογο. Ήθελε να με κάνει να νιώσω καλύτερα, να γελάσω" θυμάται ο Gallagher.

"Αυτό για μένα δείχνει έναν πολύ, πολύ καλό άνθρωπο. Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα", πρόσθεσε. "Και κάτι ακόμα: θυμάμαι κάποια στιγμή, είχα πάρει την 4χρονη ανιψιά μου στα γυρίσματα, στο Vancouver. Κάποια στιγμή είπε πως πεινάει και εκείνος πήγε και της έφερε ένα μάφιν. Αυτός ήταν ο Robin Williams: ήθελε να νιώθουν όλοι ίσοι, ήταν μια πολύ ευγενική ψυχή".