Fashion blogger αποκαλύπτει τις προ photoshop φωτογραφίες της και προκαλεί χαμό

Γωγώ Φούντα
Fashion blogger αποκαλύπτει τις προ photoshop φωτογραφίες της και προκαλεί χαμό

Ειλικρίνεια που... σπάει κόκαλα

Οι γυναίκες που ασχολούνται με την μόδα και την ομορφιά, είναι όσο να πεις λίγο πιο ωραιοπαθείς και προσεκτικές με την εικόνα τους, κάτι που φυσικά είναι απολύτως κατανοητό μιας και αυτή είναι η φύση της δουλειάς τους. Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν μία διάσημη fashion blogger δήλωνε ευθαρσώς ότι δε θέλει άλλο πια να κοροιδεύει τον κόσμο κάνοντας κάτι που λίγες θα τολμούσαν;

Η Dana Suchow λοιπόν, ή αλλιώς η Do The Hot Pants όπως ονομάζεται το blog της, είναι μία διάσημη fashion blogger η οποία έχει πάνω από 3.000 followers. Mόλις χθες λοιπόν, και χωρίς να υπολογίζει τον κίνδυνο να εκτεθεί ή ακόμα και να χάσει τη δουλειά της, αποφάσισε να δείξει μία μεγάλη αλήθεια στους θαυμαστές της.

«Στο πλαίσιο της αποστολής μου να αντικρούσω όλες αυτές τις ανασφάλειες που χαρακτηρίζουν εμάς τις γυναίκες, πρέπει να εξομολογηθώ ότι δεν έχω υπάρξει απόλυτα ειλικρινής μαζί σας», έγραψε. «Αλλά επειδή θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο αληθινή, ομολογώ ότι οι φωτογραφίες μου έχουν υποστεί photoshop. Ίσως οι διορθώσεις να φαίνονται πολύ μικρές, αλλά η ανασφάλεια με το στομάχι και το δέρμα μου είναι κάτι που με κυνηγά χρόνια τώρα», ολοκλήρωσε την εξομολόγησή της.

Στη συνέχεια, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, πριν και μετά το photoshop, γράφοντας από κάτω: «Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να σας δείξω πως ό, τι βλέπετε δεν είναι απαραίτητα αληθινό. Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αγαπήστε το σώμα και αυτό που είστε».

Ομολογούμε ότι τη λατρέψαμε!