Κορίτσια στον ήλιο! Δείξε μου το dress code σου στην παραλία να σου πω ποια είσαι!

Κορίτσια στον ήλιο! Δείξε μου το dress code σου στην παραλία να σου πω ποια είσαι!

Δες πόσο καλά σε ξέρουμε!

Έξι κατηγορίες, έξι διαφορετικοί και καλοκαιρινοί τύποι γυναικών! Εσύ σε ποια ανήκεις;

Η "glamorous"
Σε πετυχαίνουμε αποκλειστικά σε χλιδάτους προορισμούς όπως οι Σεϊχέλες, στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, στην πισίνα του Hilton και σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλης που διαθέτουν πισίνα. Φοράς λεοπάρ μαγιό, προτιμάς τις χρυσές αποχρώσεις σε πέδιλα, τσάντες και νεσεσέρ και εκτός από το κλασικό λάδι, έχεις πάντα μαζί σου αντηλιακή για το πρόσωπο, την πλάτη, τα πόδια και τα μαλλιά. Δεν βουτάς ποτέ το κεφάλι σου στο νερό είτε γιατί είσαι πλατινέ ξανθιά και το χλώριο θα σου κάνει τα μαλλιά πράσινα ή γιατί ήρθες κατευθείαν από το κομμωτήριο. Είσαι εξωτικά κατάμαυρη, γιατί πριν βγεις στον ήλιο πέρασες πρώτα από το σολάριουμ του γυμναστηρίου σου!

Η "boho"
Φοράς παντελόνα από το Μοναστηράκι, την σάκα που έπαιρνες στο σχολείο (που ακόμα γράφει το όνομα του πρώτου σου έρωτα), φοράς τα Nike σου, εκείνα που έχουν χαλάσει τώρα και κοντά σοσονάκια. Mαγιό με prints όχι απαραίτητα ταριαστό για τον σωματότυπό σου. Σε συναντάμε σε multi ethnic προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη ή στις πλαζ της Βουλιαγμένης, της Βούλας και τσαντίζεσαι που πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ για να κάνεις μια βουτιά. Έχεις μαζί σου ένα φραπεδάκι που το χτυπάς αμέσως μόλις στρώσεις την πετσέτα σου, που παρεμπίπτοντος είναι λίγο ξεθωριασμένη. Είσαι μαζί με τη παλιοπαρέα και αν δεν κάνεις ατέλειωτες πατητές μαζί τους θα επιδίδεσαι σε καλοκαιρινό πρωτάθλημα τάβλι. Θα φύγεις τελευταία από την παραλία γιατί οι φίλοι σου πήραν αρκετές μπύρες για να κάτσετε όλο το βράδυ.

Η "pop"
Πας διήμερα στα κοσμοπολίτικα νησιά. Παίρνεις μαζί σου την επίσης αδέσμευτη φίλη σου. Για να κατέβεις για μπάνιο στολίζεσαι μία ώρα τουλάχιστον. Τελικά θα φορέσεις το πιο κοντό σορτσάκι που έχεις. Βάζεις αλυσιδίτσα στο πόδι, σκουλαρικάκια και πολύχρωμα κολιέ. Η πετσέτα σου έχει τη Madonna ή το Ρουβά. Όταν θα φτάσεις στην παραλία κοιτάς με πλάγιες ματιές που βρίσκονται οι αγοροπαρέες. Μόλις την εντοπίσεις μετά από αρκετό αλλά διακριτικό ψάξιμο στρώνεις την πετσέτα. Πρώτη κίνηση είναι να βάλεις αντηλιακό στην πλάτη για να δώσεις το έναυσμα σε ένα ευγενικό αγόρι να σε βοηθήσει και έτσι παραδίνεις το κορμί σου στον ήλιο και στα αδιάκριτα βλέμματα.

H "αθλητική"
Προτιμάς τις στενές και χαμηλόκαβαλες φόρμες που αναδεικνύουν τους γυμνασμένους γλουτούς σου. Από πάνω φοράς ένα κοντό και στενό τοπ για να φαίνονται οι κοιλιακοί σου. H αδρεναλίνη σου ανεβαίνει όσο σκέφτεσαι τις παραλίες του Ακαπούλκο. Όσοι σε βλέπουν στοιχηματίζουν ότι είσαι φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας. Για να τους το αποδείξεις πιάνεις την ρακέτα και παίζεις ατελείωτες ώρες μέχρι να σε θαυμάσει όλη η παραλία. Φωνάζεις, γελάς και όταν κοντεύεις να πάθεις ηλίαση τρέχεις προς τη θάλασσα και κάνεις ένα εντυπωσιακό μακροβούτι. Το μαγιό σου θυμίζει μαγιό βολεϊμπολίστριας. Μετά τις ρακέτες και το βόλεϊ τρέχεις στο beach bar, για να πάρεις νερό και ισοτονικά ποτά για την αφυδάτωση και συνεχίζεις... συνεχίζεις.

Η "τροπική"
Λατρεύεις τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είσαι η κοπέλα της παραλίας που όλοι λένε "Κοίτα τι χρώμα έκανε"! Το καλοκαίρι ντύνεσαι πολύ απλά...ένα ανοιχτόχρωμο μαγιό (για να αναδείξεις και το μαύρισμα), ένα μαντήλι στα μαλλιά, τα γυαλιά σου και το πολύ ένα παρεό. Πίνεις εξωτικά κοκτέιλ στην Παραλιακή και σχεδιάζεις αποδράσεις στα Φίτζι και σε άλλα τροπικά νησιά. Η καλύτερη σου είναι να χαλαρώνεις σε μια ψάθινη αιώρα κάτω από την τροπική σκιά ενός φοίνικα υπό τους ήχους γνωστών ρέγγε κομματιών.

H "εναλλακτική ροκ"
Το καλοκαίρι δεν είναι και το καλύτερο σου γιατί τα μαύρα που φοράς σε ζεσταίνουν πολύ. Παρόλ' αυτά δεν αποχωρίζεσαι το μαύρο χρώμα ούτε στο μαγιό σου. Φτάνεις στην παραλία με δερμάτινα μποτάκια και το mp3 σου είναι γεμάτο με hard rock κομμάτια και μόνο! Εκτός από τις απομακρυσμένες παραλίες της Αττικής κλείνεις ραντεβού στην Ίμπιζα και στο Las Palmas. Το χειρότερο σου είναι η βαβούρα που κάνουν όλοι δίπλα σου καθώς σου αρέσει να μιλάς για "ψαγμένα" θέματα με τους φίλους σου.

Διαβάστε ακόμη:

Σε παρακαλούμε, μη γίνεις - ακριβώς - σαν τη διάσημη μαμά σου!