Δείτε πως ένα κουτάβι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ένα μωρό!

Δείτε πως ένα κουτάβι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ένα μωρό!

Οι πιο όμορφες και διαφορετικές… οικογενειακές φωτογραφίες!

Ποιος είπε πως ένα νεογέννητο κουτάβι δεν αξίζει να καλωσοριστεί από την οικογένειά του με τον ίδιο τρόπο όπως και ένα μωρό; Κι όμως, η παρακάτω φωτογράφηση αποδεικνύει τρανά πως τα κουτάβια δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα μωρά, αντιθέτως μπορούν να είναι εξίσου χαριτωμένα και αξιολάτρευτα.


Με την πρώτη ματιά θα καταλάβαινες πως είναι μια απλή οικογενειακή φωτογραφία, όμως η Jamie Clauss, που συνηθίζει να κάνει φωτογραφήσεις νεογέννητων μωρών, επέλεξε να αποτυπώσει στο φακό της μια πιο... εναλλακτική, όμως το ίδιο αξιαγάπητη οικογένεια. Η απόφαση πάρθηκε από τους φίλους της, Jan και Chase Renegar, οι οποίοι βλέποντας τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει κατά καιρούς, θέλησαν να αποκτήσουν και αυτοί ένα οικογενειακό άλμπουμ. Αφού όμως δεν είχαν ακόμα αποκτήσει παιδί, αποφάσισαν να κάνουν πρωταγωνίστρια της φωτογράφησης τη μικρή Snuggles, το σκυλάκι τους.


Η Jamie έκανε την επιθυμία των φίλων της πραγματικότητα και τα αποτελέσματα ήταν το λιγότερο απολαυστικά. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Διαβάστε ακόμη:

Οι κυρίες αυτές θα κάνουν τις Miley Cyrus και JLo να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! (video)

Για... απελπισμένες μητέρες: Έτσι κατάφερε να πείσει την κόρη της να τρώει το φαγητό της