Πώς πραγματικά μας θέλουν οι άντρες;

Γωγώ Φούντα
Πώς πραγματικά μας θέλουν οι άντρες;

Και τι είναι αυτό που κάνουμε στην εμφάνισή μας και τους ξενερώνει απίστευτα;

Μπορεί εμείς να ξοδεύουμε αμέτρητα χρήματα κάθε χρόνο σε καλλυντικά και προιόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών και σώματος, αλλά όλο και περισσότερες έρευνες, έρχονται να μας δείξουν ότι αν όλα αυτά τα κάνουμε για να αρέσουμε στους άντρες, μάλλον τα κάνουμε... αδίκως!

Η τελευταία έρευνα λοιπόν, από την Μ. Βρετανία με αγάπη, έδειξε ότι 1 στις 10 γυναίκες, βάφεται και γενικότερα καλλωπίζεται όχι για να αρέσει στον εαυτό της αλλά κυρίως στο αντίθετο φύλο! Παρόλα αυτά, οι απαντήσεις των αντρών μας εξέπληξαν και σίγουρα μας αιφνιδίασαν, μιας και ανέδειξαν το βαρύ μακιγιάζ, το νούμερο 1 πράγμα που μπορεί να τους ξενερώσει στην εμφάνιση μιας γυναίκας, με το σολάριουμ, το κόκκινο κραγιόν(!) και τις ψεύτικες βλεφαρίδες να ακολουθούν με μεγάλη όμως διαφορά.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών παραδέχτηκε ότι θα ακύρωνε το ραντεβού με έναν άντρα αν αντιλαμβανόταν ότι έχει τελειώσει το... make up, ενώ παρόλο που όλες αντιλαμβάνονται και συνειδητοποιούν ότι στους άντρες δεν αρέσει το βαρύ μακιγιάζ, παραδέχονται ότι χωρίς αυτό νιώθουν εκτεθειμμένες.

Πάντως, επειδή τους άντρες, όντως, δεν τους βρίσκεις πουθενά, ομολόγησαν ότι μπορεί να μην τους αρέσει το βαρύ μακιγιάζ και το μαλλί στην τρίχα, αλλά μία γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της, γυμνάζεται και περιποιείται το δέρμα της, είναι κάτι παραπάνω από ακαταμάχητη. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Διαβάστε ακόμη:

Απίθανο: Η γυναίκα του κουμπάρου γέννησε λίγο πριν το γάμο!

Φωτογράφος βρίσκει τον πιο ευρηματικό τρόπο για να μας κάνει να αγαπήσουμε το σώμα μας