Οι out of the box δραστηριότητες που μπορείς να δοκιμάσεις με την παρέα το Σαββατοκύριακο

Οι out of the box δραστηριότητες που μπορείς να δοκιμάσεις με την παρέα το Σαββατοκύριακο

Ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες που σε κάνουν να αναβάλλεις τις εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις με τις κολλητές

Αλήθεια, πόσες ώρες κάθεστε και σκέφτεστε με την παρέα τι μπορείτε να κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο και πάντα καταλήγετε να βγαίνετε για ποτό στο αγαπημένο σας στέκι; Βλέπεις, κάθε παρέα έχει τα στέκια της που η αλήθεια είναι δύσκολα μπορεί να αποχωριστεί. Πόσες φορές, επίσης, κάποια από την παρέα σου θα κάνει την κλασική ερώτηση: «Πάλι για ποτό θα πάμε το Σάββατο;» και εκεί δεν θα ακουστεί καμία απάντηση γιατί κατά βάθος όλοι συμφωνείτε με αυτό το παράπονό της;

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες που σε κάνουν να αναβάλεις τις εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις με τις κολλητές και να τις πάρεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο που είναι αφιερωμένο σε εσάς, για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Και αν όλο αυτό τώρα σου ήρθε ξαφνικό, εμείς φροντίσαμε να σου κάνουμε μερικές προτάσεις για τα Σαββατοκύριακα σας που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς.

#1 Ένα road trip για να κάνετε το city break σας

Κάνε το εικόνα: Ένα αμάξι, οι αγαπημένες σου φίλες, η playlist με τα τραγούδια που δεν θα σταματήσετε ποτέ να ακούτε, φαγητό και ατέλειωτη διαδρομή σε άγνωστους προορισμούς. Μπορείτε είτε να οργανώσετε ένα διήμερο με διαμονή, είτε, αν είστε από τις πιο αυθόρμητες, να πάρετε το αμάξι σας και να φύγετε για μία μονοήμερη απόδραση σε ένα όμορφο μέρος. Είναι ευκαιρία να εξερευνήσετε και να θαυμάσετε όμορφα τοπία και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε παραπάνω χρόνο μαζί για να κάνετε τα catch up των ημέρων που τα προγράμματά σας δεν σας επέτρεψαν να βρεθείτε, θα γελάσετε πολύ με τα inside jokes που μόνο εσείς καταλαβαίνετε, θα τραγουδήσετε τα κομμάτια σας και θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας. Υπάρχει κάτι καλύτερο για να ξεκινήσει η εβδομάδα;

averie-woodard-5d20kdvFCfA-unsplash-(1).jpg

#2 Τα extreme sports για εσάς που είστε πιο brave

Αν η παρέα σου είναι από τις πιο τολμηρές και δεν ησυχάζει ποτέ, υπάρχουν και τα extreme sports που σίγουρα έχετε μελετήσει. Φαντάσου να κάνεις ελεύθερη πτώση με τις κολλητές σου δίπλα. Ή το bungee jumping που θέλεις χρόνια να κάνεις, θα είναι πολύ διαφορετικό αν έχεις τις φίλες σου μαζί να σου κρατάνε το χέρι και να σε παρακινούν.

Υπάρχουν, βέβαια και ομαδικές επιλογές, όπως το rafting, που εξίσου θα σας προκαλέσει το ίδιο γέλιο. Αν, λοιπόν, η αδρεναλίνη είναι ένα από τα αγαπημένα σας συναισθήματα, δεν έχετε παρά να κανονίσετε ένα extreme sport που θα σας μείνει αξέχαστο.

#3 Fun βραδιές μαγειρικής

Κάθε μέλος της παρέας αναλαμβάνει ένα πιάτο και πάντα υπάρχουν και αυτές που ελέγχουν τη διαδικασία, να δουν ότι όλα πάνε καλά, ή βασικά μένουν παρατηρήτριες για να πάνε όλα καλά. Και αυτές, όμως, τις αγαπάτε το ίδιο, δεν υπάρχουν διακρίσεις.

Η chef της βραδιάς κάνει τις τελικές επιλογές για το ορεκτικό, το κυρίως και το επιδόρπιο και οι υπόλοιπες sous chefs φέρνουν τα υλικά που θα χρειαστούν αλλά και ότι πιστεύουν πως θα κάνει τη βραδιά πιο ενδιαφέρουσα. Μαγειρεύετε, παίζετε με τα υλικά, με το αλεύρι που κάπως μαγικά βρίσκεται όλο πάνω σας και γελάτε ακατάπαυστα. Χρειάζεστε κάτι άλλο;

#4 Θεματικό πάρτι για τις dance queens

Αν η διοργάνωση ενός πάρτι είναι το ατού σας και αποτελεί την απόλυτη διασκέδαση για εσάς, τότε ένα θεματικό το κάνει ακόμα πιο extra. Μιλάμε για ένα πάρτι στο οποίο τα πάντα είναι μέρος μίας συγκεκριμένης θεματικής, από τη διακόσμηση μέχρι το χαρακτηριστικό ντύσιμο των καλεσμένων.

Η θεματική μπορεί να είναι «glitter» ή «glow», αυτό το αποφασίζεις εσύ και η παρέα σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτήν τη βραδιά θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με την εμφάνιση σας, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να φλερτάρετε και να βγάλετε φωτογραφίες που θα μπουν κατευθείαν στο άλμπουμ με τα αγαπημένα.

disco-345118_1280.jpg

#5 Εκδρομή σε καταφύγιο για εσάς που είστε in love με τη φύση

Στείλε τους να μην κανονίσουν τίποτα για το Σαββατοκύριακο γιατί δεν πρόκειται να είστε στην πόλη. Τι θα έλεγες να τους προτείνεις να κάνετε μία πεζοπορία που θα σας οδηγήσει σε κάποιο καταφύγιο όπου θα μπορέσετε να διαμείνετε και να πιείτε το ζεστό καφέ σας; Έλεγξε τον καιρό και μην περιμένεις, κανόνισε το και φύγατε. Ευκαιρία να κάνετε και λίγο γυμναστική.

kalen-emsley-7bwQXzbF6KE-unsplash.jpg

Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην παρέα. Είναι οι μέρες που μπορείς να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα και να κάνεις για ακόμα μία φορά όλες εκείνες τις ατέλειωτες συζητήσεις με τις κολλητές σχετικά με ανησυχίες, όνειρα και στόχους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αξιοποιήσετε τα Σαββατοκύριακά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Η επιλογή είναι πάνω σας αλλά να είσαι σίγουρη πως οι συζητήσεις θα πάρουν άλλη τροπή αν τις κάνετε σε κάποιον άλλον προορισμό, καθώς πηδάτε από μία γέφυρα, σε ένα υψόμετρο μακριά από όλους ή σε ένα πάρτι που σίγουρα θα έχετε πολλά πράγματα να σχολιάσετε μετά.