Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με μια δωροεπιταγή 300 ευρώ από τη Τoi&moi!

Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με μια δωροεπιταγή 300 ευρώ από τη Τoi&moi!

Σε λίγες ημέρες όλος ο κόσμος θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Αλήθεια, εσύ έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις στις 8 Μαρτίου; Θα βγεις έξω για να γιορτάσεις με τις φίλες σου ή θα επιλέξεις μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι; Τι θα έλεγες να κάνεις φέτος ένα όμορφο δώρο στον εαυτό σου; Άλλωστε, σου αξίζει!

Η Άνοιξη έφτασε, το Καλοκαίρι πλησιάζει και το σίγουρο είναι ότι έχει σημασία να βρεις ένα δώρο που θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι ξεχωριστή και stylish κάθε στιγμή. Ευτυχώς, ήρθε η Τoi&moi για να σε βοηθήσει!

#ToiMoiWOMEN its your day!

logoooo

Ναι, η Τoi&moi αποφάσισε να γιορτάσει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κάνοντάς σου ένα μοναδικό δώρο: Μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ.

gfdgfs

Αν θέλεις να τη διεκδικήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα από τις 3 μέχρι και τις 9 Μαρτίου! Με λίγη τύχη θα είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη δωροεπιταγή συνολικής αξίας 300 ευρώ και θα επιλέξει μοναδικά looks από τη νέα collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 της Τoi&moi! Μάλιστα, η νικήτρια του διαγωνισμού θα φωτογραφηθεί σε κατάστημα της Toi&moi, όπου και θα παραλάβει το δώρο της!

gfghcfgh

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις στις 8 Μαρτίου, φρόντισε να περάσεις καλά και να απολαύσεις τη σημαντική αυτή ημέρα συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Μια βόλτα στην πόλη, μια βραδιά με τις φίλες ή τον σύντροφό σου στο σπίτι και ένα όμορφο δώρο για τον εαυτό σου, θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς όμορφα και να χαμογελάσεις γιατί είσαι γυναίκα!

Μην χάνεις χρόνο! Λάβε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε το απίστευτο αυτό δώρο για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ξεχωριστή και όμορφη, τα ρούχα της Τoi&moi!

Ρίξε μια ματιά κι εδώ: www.toi-moi.com και... Ηappy Womens day!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*