Κέρδισε ένα Mi Smart Band 2 και μία έξυπνη ζυγαριά Mi Smart Scale!

Κέρδισε ένα Mi Smart Band 2 και μία έξυπνη ζυγαριά Mi Smart Scale!

Το καλοκαίρι είναι μόνο λίγους μήνες μακριά. Η γυμναστική και σωστή διατροφή έχουν μπει στο πρόγραμμα όλων προκειμένου να ετοιμαστούμε για τις επερχόμενες εμφανίσεις μας στην παραλία. Πώς, όμως, θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου;

Ανακαλύψαμε το ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν την άσκηση, την καλή υγεία και αναζητούν προκλήσεις για να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι! Τέσσερις νικητές θα κερδίσουν ένα Mi Smart Band 2 και μία έξυπνη ζυγαριά Mi Smart Scale της Xiaomi, που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με την εγγύηση της Info Quest Technologies. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα από τις μέχρι τις Απριλίου!

Απογείωσε το πρόγραμμά σου με το Mi Smart Band 2! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mi Fit που είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play στο smartphone σου. Στη συνέχεια, το συνδέεις μέσω Bluetooth με το Mi Band 2, το οποίο μετράει βήματα, θερμίδες, απόσταση, καρδιακούς παλμούς, καθώς και τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου! Προσαρμόζεται στο αντρικό και γυναικείο χέρι, έχει αντοχή στο νερό, υποαλλεργικό λουράκι, διαθέτει οθόνη OLED για μεγαλύτερη ευκρίνεια, δόνηση και ειδοποίηση κλήσεων, ενώ η μπαταρία του κρατάει έως και 20 μέρες!

Παράλληλα με την «έξυπνη» ζυγαριά Mi Smart Scale θα παρακολουθείς με απόλυτη ακρίβεια το βάρος σου. Αφού συνδεθεί με το Mi Fit app μπορεί να φτιάξει και να διαχειριστεί έως και 16 διαφορετικά προφίλ, μετρώντας βάρος και ΒΜΣ, με χωρητικότητα μνήμης για 800 μετρήσεις ανά προφίλ, αναγνωρίζοντας κάθε φορά μέσω της εφαρμογής το άτομο που τη χρησιμοποιεί, ενώ το εύρος ζύγισης κυμαίνεται από 5kg έως 150kg.

Περισσότερες για τις δύο πιο θα βρεις στο www.xiaomi-greece.gr.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*