Κέρδισε τις πιο trendy σαγιονάρες IPANEMA!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε τις πιο trendy σαγιονάρες IPANEMA!

Έτοιμη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Έκλεισες εισιτήρια, ετοίμασες βαλίτσα, πήρες μαγιό, παρεό, αντιηλιακά! Μήπως ξέχασες κάτι; Οι σαγιονάρες IPANEMA θα απογειώσουν κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση. Είναι ιδανικές για βόλτες στην παραλία και τα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού!

Κομψές και αναπαυτικές έρχονται κατευθείαν από τη χώρα του samba και την ομώνυμη παραλία του Rio. Είναι οι αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου και θα σου δώσουν άλλο αέρα, για να κυκλοφορείς γεμάτη αυτοπεποίθηση στο νησί! Ανακάλυψε τα φωτεινά χρώματα της νέας συλλογής που θυμίζουν Καλοκαίρι, αλλά και τα σχέδια που θα σε ταξιδέψουν σε μέρη ονειρεμένα.

Με ποικιλία από ιδιαίτερες διχρωμίες αλλά και πρωτότυπα prints, στη νέα συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα βρεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο outfit που έχεις επιλέξει για την παραλία.

Η ADAM’S SHOES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των IPANEMA, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το πιο hot item του Καλοκαιριού, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 24/5 μέχρι τις 30/5. Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι σαγιονάρες IPANEMA αξίας 25 ευρώ. Δοκίμασε την τύχη σου για να κάνεις τις πιο «αναπαυτικές» βόλτες στην άμμο.

Απόλαυσε τις επισκέψεις στην παραλία, το παιχνίδι με τα κύματα και τον ήλιο με κομψότητα, στυλ και… τις αγαπημένες σου IPANEMA!