Κέρδισε μία τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το Celestyal Olympia!

Κέρδισε μία τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το Celestyal Olympia!

Μπορεί το Καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του, αλλά όλες μας αναζητάμε τρόπους να παρατείνουμε τις διακοπές... Αν, λοιπόν, και εσύ έχεις όρεξη για ταξίδια, ξεκούραση και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς ακόμη, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις μοναδικούς προορισμούς και να βιώσεις το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σου! Άλλωστε, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι για να κάνεις όλα όσα δεν πρόλαβες φέτος. Το Φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για συναρπαστικές εξορμήσεις. Άδραξε την ευκαιρία και ταξίδεψε στο Αιγαίο, που αυτή την περίοδο είναι πιο όμορφο από ποτέ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, από τις 14 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, για να κερδίσεις μία τριήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα με το Celestyal Olympia, αξίας 830,60 ευρώ! Η κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και το δώρο περιλαμβάνει μία δίκλινη εξωτερική καμπίνα αλλά και πολλές ακόμη παροχές για να γνωρίσεις τον Celestyal τρόπο διακοπών.

Αν είσαι η τυχερή νικήτρια, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις ανέσεις του πλοίου, να διασκεδάσεις εν πλω με δραστηριότητες του πλούσιου προγράμματος ψυχαγωγίας, καθώς και να επωφεληθείς από το πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών και την εμπειρία της ελληνικής οινογαστρονομίας.

Θα ταξιδέψεις άνετα και ξεκούραστα στη Μύκονο, το Κουσαντάσι, την Πάτμο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και θα θαυμάσεις εικόνες που θυμίζουν καρτ ποστάλ και τις οποίες θα θυμάσαι για πάντα… Το καλύτερο; Στο δώρο περιλαμβάνεται και μία αξέχαστη εκδρομή στην αρχαία Έφεσο για να δεις τα εξαιρετικά μνημεία κι αξιοθέατα και να ξεναγηθείς στον αρχαιολογικό χώρο!

Με λίγα λόγια… Θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία κρουαζιέρας και διακοπών!

Είσαι έτοιμη για επιβίβαση; Δοκίμασε την τύχη σου και ίσως είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μία μοναδική εμπειρία γεμάτη μαγευτικούς προορισμούς και απεριόριστες επιλογές. Πάρε μία γεύση για το τι σε περιμένει εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για τη μοναδική κρουαζιέρα που θα σε κάνει να αισθανθείς μία πραγματική βασίλισσα μπορείς να βρεις εδώ!

Και καλή κρουαζιέρα!