Κέρδισε ένα κομψό χαλί shaggy!

Κέρδισε ένα κομψό χαλί shaggy!

Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για κάθε είδους ανανέωση. Η θερμοκρασία πέφτει, το σκηνικό αλλάζει και εσύ θα περνάς περισσότερες ώρες στο σπίτι, για αυτό δοκίμασε να ανανεώσεις τον χώρο σου και να τον μετατρέψεις σε ένα λίγο πιο ευχάριστο περιβάλλον, που θα σου προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση. Ξεκίνα με μικρές αλλαγές που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα κάθε δωμάτιο, όπως για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό χαλί.

Εμείς ανακαλύψαμε το πιο κομψό χαλί που θα χαρίσει μία νότα πολυτέλειας στο σαλόνι σου και σου το κάνουμε δώρο! Το χαλί shaggy σε olive απόχρωση της γνωστής εταιρείας designdrops, δημιουργείται με υψηλής ποιότητας πολυεστερικά νήματα, έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ποιότητα αλλά και η άνεση στην αίσθησή του. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε λεκέδες και στη σκόνη και δείχνει διαρκώς καθαρό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις το χαλί shaggy διαστάσεων 160X230, είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας. Ανανέωσε τον χώρο σου με μία μοντέρνα επιλογή, απλώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 16 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

123666666