Κέρδισε ένα ολοκληρωμένο σετ με τις best seller Expert Facial Masks από την The Body Shop!

Κέρδισε ένα ολοκληρωμένο σετ με τις best seller Expert Facial Masks από την The Body Shop!

Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεωθείς. Για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τις νέες τάσεις ομορφιάς, κάναμε μία μικρή έρευνα και συγκεντρώσαμε ό,τι πιο νέο και αποτελεσματικό κυκλοφορεί και… σου το κάνουμε δώρο!

Σίγουρα ακούς διαρκώς για τα superfoods, τις υπερτροφές με τις ευεργετικές ιδιότητες που μας γεμίζουν ευεξία και μας βοηθούν να λάμπουμε και να δείχνουμε φρέσκες και υγιείς. Ποια είναι, όμως, τα οφέλη τους για την επιδερμίδα μας και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο;

thebodyshop3

Σε κάθε βαζάκι από τις εξειδικευμένες μάσκες προσώπου της The Body Shop θα ανακαλύψεις μία μυστική δύναμη για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου, από τον βαθύ καθαρισμό μέχρι την ενυδάτωση και τη θρέψη! Εμπνευσμένες από παραδοσιακές θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο καταφέρνουν να συμπυκνώσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των υπερτροφών, περιέχοντας από μπαμπού ξυλάνθρακα Ιμαλάϊων μέχρι acai berries από τον Αμαζόνιο!

Το καλύτερο; Συσκευάζονται, συνθλίβονται και δημιουργούνται με φυσικά συστατικά και η κάθε μία έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί με 100% vegetarian συστατικά και δεν περιέχουν parabens, παραφίνες, σιλικόνη ή mineral oils.

thebodyshop1

Για να σε βοηθήσουμε να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με τον καλύτερο τρόπο, σου κάνουμε δώρο τις υπέροχες μάσκες του 100% vegetarian brand. Δύο τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία εξάδα μάσκες, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 18 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και κέρδισε όλες τις παρακάτω Expert Facial Masks:

  1. Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask
  2. Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask
  3. Amazonian Acai Energising Radiance Mask
  4. British Rose Fresh Plumping Mask
  5. Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask
  6. Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Και αν δεν είσαι ανάμεσα στις τυχερές; Μην απογοητεύεσαι: Μπορείς να βρεις τις Expert Facial Masks στα καταστήματα της The Body Shop και στο e-shop!