Μα είναι δυνατόν; Κι όμως η γυναίκα αυτή γέννησε μόλις ένα χρόνο πριν

Γωγώ Φούντα
Μα είναι δυνατόν; Κι όμως η γυναίκα αυτή γέννησε μόλις ένα χρόνο πριν

Ένα από τα ωραιότερα κορμιά της showbiz

Nαι το ξέρουμε ότι όταν σας δείχνουμε κορμάρες από την παραλία, σας κάνουμε να αισθάνεστε λίγο περίεργα-όχι ότι υπάρχει λόγος-αλλά η αλήθεια είναι ότι στο ωραίο δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια! Όπως ακριβώς συνέβη με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ibiza.

Η Doutzen Kroes λοιπόν, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο διάσημο νησί μαζί με την οικογένειά της, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογράφοι την ακολουθούν κατά πόδας. Η 31χρονη καλλονή λοιπόν, δε σταματά να κάνει βουτιές από το σκάφος της ενώ παίζει με τα παιδιά της, Phyllon και Μyllena.

36966BD000000578 3706985 image m 9 1469492502700

Κοιτάζοντάς τη βέβαια, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε το απίστευτο κορμί της-όχι ότι δεν το είχαμε προσέξει και παλαιότερα-αλλά η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καλύτερη από ποτέ! Κοιλιακοί-πέτρα, super γυμνασμένα πόδια και γενικά ένα ιδανικό κορμί, το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει με τα αποκαλυπτικά μαγιό της.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, γέννησε έναν μόλις χρόνο πριν! Μα είναι δυνατόν; Μάλλον είναι...