Η Jennifer Aniston θυμήθηκε το παρελθόν και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Aniston θυμήθηκε το παρελθόν και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποια ερώτηση την έκανε να «λυγίσει»;

Η Jennifer Aniston έχει πάθει κάτι τον τελευταίο καιρό και κάνει τη μία εξομολόγηση πίσω από την άλλη. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλα αυτά που γράφονταν περί εγκυμοσύνης και τώρα αποκαλύπτει πονεμένες στιγμές του παρελθόντος. Όχι, δεν ανοίγει το κεφάλαιο Brad Pitt.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν στην τελετή απονομής βραβείων στο Giffoni Film Festival μία ερώτηση την έκανε να βουρκώσει και εν τέλει να βάλει τα κλάματα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε από έναν έφηβο για το αν έχει ξυπνήσει ποτέ και δεν ήξερε ποια ήταν και τι έκανε με τη ζωή της και τότε εκείνη έδωσε την πιο ειλικρινή της απάντηση. Εδώ θέλει χειροκρότημα.

369347D200000578 3706660 image a 16 1469449342700

«Δεν υπάρχουν αρκετά δάχτυλα χεριών και ποδιών σε αυτή την αίθουσα για να μετρήσουν τις φορές που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε όλοι άνθρωποι, είτε είμαστε σερβιτόροι, είτε ψήστες, είτε μαθητές είτε οτιδήποτε άλλο είμαστε, στο τέλος μιας ημέρας που έχει φτάσει στα άκρα, σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να πας παρά πέρα. Ό,τι αυτό που ζεις είναι πάρα πολύ για σένα. Σκέφτεσαι ότι η καρδιά σου δεν μπορεί να το αντέξει, ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις».

Εύγε Jen, τα είπες καταπληκτικά!