Queen αποκλειστικό: Ο Leonardo Di Caprio σε παραλία της Μυκόνου (video & photos)

Queen αποκλειστικό: Ο Leonardo Di Caprio σε παραλία της Μυκόνου (video & photos)

Ο διάσημος ηθοποιός και το ανθρωποκυνηγητό στο νησί των ανέμων

Ως γνωστόν ο Leonardo Di Caprio βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Μύκονο όπου και περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές! Και όπως ήταν φυσικό και επόμενο, οι paparazzi κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να έχουν ένα πλάνο του superstar του Hollywοοd o οποίος βέβαια κάνει τα πάντα για να περάσει απαρατήρητος-χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία!

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλετε περισσότερα πλάνα του Leo από τη διαμονή του στο ελληνικό νησί, το Queen.gr και πιο συγκεκριμένα η blogger του, Μajenco, βρέθηκαν στην Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην ίδια παραλία με το διάσημο ηθοποιό και τη συντροφιά του, η οποία αποτελείτο κυρίως από γυναίκες-η κοπέλα με το πορτοκαλί λέγεται ότι είναι η σύντροφός του-.

Όπως λοιπόν μας είπε η Majenco, αρχικά το πλάνο ήταν να αποβιβαστεί με το σκάφος του από την άλλη πλευρά της παραλίας, ωστόσο τελευταία στιγμή το σχέδιο άλλαξε με αποτέλεσμα ο διάσημος ηθοποιός να καθίσει ακριβώς πίσω από την Majenco και την παρέα της.

Ο Leo, o οποίος περιστοιχιζόταν από σωματοφύλακες, φορούσε ένα τζάκετ με κουκούλα και γυαλιά ηλίου, και παρά το γεγονός ότι ήταν ακατόρθωτο να τον πλησιάσει κανείς-όπως μάθαμε ήθελε ήσυχες διακοπές χωρίς φωτογραφίες και αυτόγραφα-ήταν ιδιαιτέρως προσιτός και ευδιάθετος ενώ το σκυλάκι του, πλησίασε την Majenco και δε σταμάτησε να παίζει μαζί της!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό του star στην παραπάνω gallery αλλά και το video τη στιγμή της αποβίβασής του.