Η Angelina Jolie είναι έξω φρενών με τον Brad Pitt και όχι για θέμα... ερωτικό

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie είναι έξω φρενών με τον Brad Pitt και όχι για θέμα... ερωτικό

Αισθάνεται ας το πούμε... μειονεκτικά

Σήμερα θα κάνουμε τη διαφορά και δε θα ασχοληθούμε με το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Έχει αναφερθεί τόσες φορές αυτό το πλάνο που πραγματικά έχει καταντήσει αστείο. Χωρίζουν, δε χωρίζουν, ουδείς το γνωρίζει. Ένας εκνευρισμός όμως και μία τσαντίλα περιφέρεται εντός της οικίας τους.

Η νέα ταινία του Brad Pitt «Allied» πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, έχει αποκτήσει τις καλύτερες κριτικές από το trailer και μόνο. Οι φήμες τη θέλουν να είναι υποψήφια για Όσκαρ. Το κοινό δηλώνει ενθουσιασμένο τόσο με τον ηθοποιό όσο και με την συμπρωταγωνίστριά του, Marion Cotillard. Και εδώ είναι που ξαφνικά η Angie ξεκινά να «φουντώνει» αφού οι δικές της ταινίες δεν έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. Εδώ και χρόνια το παλεύει, αλλά τίποτα. Έχει γίνει έξαλλη με την ΚΟΙΝΗ τους επιτυχία.

marion rbad pitt nea tainia

Παλαιότερα, είχε ακουστεί πως η Angelina γενικώς δεν ήταν και πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία και η Marion έχει μπει στη μαύρη λίστα. Αυτό μάλλον φταίει που δε χαίρεται με την επιτυχία του συζύγου. Μα να μη χαίρεται με τη χαρά του;