Η Amber Heard αποστομώνει τον Johnny Depp με τον πιο «σκληρό» τρόπο

Ερμιόνη Σαρρή
Η Amber Heard αποστομώνει τον Johnny Depp με τον πιο «σκληρό» τρόπο

Την χαρακτήρισε ως «προικοθήρα» και ιδού πώς του απαντά 

Ο έρωτας αυτός είχε πολύ πάθος, αρκετή ένταση και ακόμα περισσότερη ίντριγκα. Η Amber Heard έχει δηλώσει πως η ζωή της με τον Johnny Depp ήταν πολλές φορές άστατη, αλλά πάντοτε τους ένωνε η αγάπη. Χώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο, έφτασαν στα δικαστήρια και τώρα η Amber Heard μετρά ήδη 7 εκατ. δολάρια από το διαζύγιό της.

Όπως διαβάσαμε όμως στο TMZ, η ηθοποιός δε θέλει ούτε cent από τα χρήματα αυτά για αυτό και θα τα δωρίσει σε ιδρύματα με κακοποιημένες γυναίκες και άρρωστα παιδιά. Στην ακριβής της μάλιστα δήλωση αναφέρει: «Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για μένα. Τα δωρίζω όλα σε νοσοκομείο για άρρωστα παιδιά και σε ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα».

amber heard johnny depp with dakota johnson at black mass boston premiere

Το American Civil Liberties Union και το Children's Hospital του Los Angeles είναι τα ιδρύματα που θα βοηθήσει η Amber. Τώρα εμείς δεν ξέρουμε κατά πόσο αδιαφορεί όντως για τα χρήματα (στην καθημερινότητά της), στην προκειμένη όμως ΜΠΡΑΒΟ της. Μπορεί να έχει χίλια δυο αρνητικά, αλλά εδώ έκανε τη σωστή κίνηση.