Η έντονη αρνητική στάση της Jennifer Aniston και οι πιέσεις του Justin Theroux

Ερμιόνη Σαρρή
Η έντονη αρνητική στάση της Jennifer Aniston και οι πιέσεις του Justin Theroux

Κακία ή πόνος κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη συμπεριφορά της Jen;

Η Jennifer Aniston είναι μία γυναίκα που το κοινό τη λατρεύει. Η καθημερινότητά της είναι τόσο απλή για αυτό κιόλας όλοι τη θεωρούν ‘’δικό’’ τους κορίτσι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχει ένα μυστήριο πίσω από τη ζωή και τη συμπεριφορά της. Τρανταχτό παράδειγμα είναι και η σχέση με την μαμά της, την οποία και έχασε πριν από μερικούς μήνες.

Μετά την είδηση του θανάτου της μαμά της, η Jennifer Aniston έδειχνε κάπως μετανιωμένη. Φήμες τη θέλουν άλλωστε να ήρθε σε επαφή μαζί της μερικές ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ενώ ήταν και αυτή που οργάνωσε τα πάντα για την κηδεία της. Από ότι φαίνεται όμως ακόμα υπάρχει μία πικρία μέσα της , ίσως και ένα παράπονο αφού αρνείται πεισματικά να παραλάβει τη στάχτη της. Ο Justin Theroux την πιέζει αλλά... τίποτα.

Jennifer Aniston Justin Theroux NYC June 2016

Οι σχέσεις της με την Nansy Dow ήταν για πολλά χρόνια ανύπαρκτες αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Είναι αρνητική λόγω της κακής τους σχέσης ή απλά αρνείται να δεχθεί πως η μαμά της δεν είναι πια εν ζωή; Πολλοί θεωρούν πως ο «πόλεμος» αυτός συνεχίζεται.