Αυτή είναι η χειρότερη κατηγορία που έχουν προσάψει ever στην Kate Middleton & τον William

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή είναι η χειρότερη κατηγορία που έχουν προσάψει ever στην Kate Middleton & τον William

Γίνεται να γράφουν τέτοια πράγματα για τον μικρό George;

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι ένα από τα ζευγάρια που δε χορταίνουμε να βλέπουμε. Πάντοτε κυκλοφορούν τόσο chic και οι τρόποι τους είναι διαρκώς οι πιο ευγενικοί. Δεν έχουν προκαλέσει ουδεμία φορά κάποια ίντριγκα και τα ονόματά τους δεν έχουν εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο. Αυτά και μόνο, δηλώνουν πολλά για το ποιόν αυτού του ζευγαριού.

Πώς μπορεί, λοιπόν, κάποιοι να τους κατηγορούν πώς μεγαλώνουν ένα κακομαθημένο και άτακτο παιδί; Η εφημερίδα Globe and Mail αναφέρει πως ο μικρός George είναι υπερβολικά άτακτος και μέσα στο Παλάτι προκαλεί τον απόλυτο χαμό. Μα πώς γίνεται ένα παιδάκι στην ηλικία του να μην κάνει αταξίες και να μην είναι δραστήριο;

prince george spoiled brat 11

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την «κακή» του ανατροφή, κάτι που πραγματικά δεν το δεχόμαστε. Η Kate ιδιαιτέρως έχει αποδείξει άπειρες φορές πόσο πολύ φροντίζει τα παιδιά της.Σίγουρα ο George μπροστά στους φωτογράφους είναι πολύ ήρεμος (ίσως και να τρομάζει) αλλά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Παίζει, κάνει σκανταλιές και χαίρεται την ηλικία του.