Η κίνηση του Brad Pitt που τον αθωώνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση του Brad Pitt που τον αθωώνει

Ήρθε η ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους

Κι ενώ οι μέρες περνούν (μία εβδομάδα από τότε που ανακοινώθηκε πως χωρίζουν οι Brangelina) όλο και περισσότερες αιτίες βγαίνουν στη φόρα για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.

Μετά από μέρες μάλιστα ο Brad Pitt έσπασε τη σιωπή του και ανακοίνωσε πως δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Voyage of Time», στην οποία και συμμετέχει, καθώς δεν θέλει να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου και να αποσπάσει την προσοχή τους, από το να δουν αυτή την εκπληκτική ταινία, αλλά προτιμάει να αφοσιωθεί στα οικογενειακά του προβλήματα.

landscape 1475015252 hbz brad angelina index

Όσον αφορά στο θέμα του διαζυγίουο ο 52χρονος ηθοποιός, έκανε μία κίνηση που είμαστε βέβαιες πως θα τον αθωώσει και θα ακυρώσει τις κατηγορίες που έχουν ακουστεί και κυκλοφορήσει. Ο Brad λοιπόν, δέχτηκε ή μάλλον προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει εξετάσεις αίματος, προκειμένου να μάθουν αν όντως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών ή αλκοόλ, όταν «κακοποίησε» τον γιο του.

Θυμίζουμε πως, η Angelina κατηγόρησε τον Brad ότι δεν είναι καλός πατέρας και πως κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από ένα ταξίδι ήταν τόσο μεθυσμένος, που κακομεταχειρίστηκε τον 15χρονο Maddox.

Η αλήθεια λοιπόν θα λάμψει σύντομα, όταν και θα βγουν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Εμείς πάντως πιστεύουμε, πως δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Δες κι αυτό: Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί χωρίς το δαχτυλίδι της