Η απεγνωσμένη προσπάθεια της star να σώσει τη σχέση της λίγο πριν το γάμο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απεγνωσμένη προσπάθεια της star να σώσει τη σχέση της λίγο πριν το γάμο της

Γιατί κινδυνεύει να μη γίνει ο γάμος;

Πριν από μερικές εβδομάδες η star βρέθηκε στην Μύκονο με τον αρραβωνιαστικό και τα δίδυμα παιδάκια της και λίγο αν θυμηθούμε τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν δεν πέρασαν και τελείως απαρατήρητοι. Αυτή για την ακρίβεια, γιατί οι υπόλοιποι προσπαθούσαν –μάταια- να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους.

Τι πόσταρε φωτογραφίες με τα εσώρουχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τι κυκλοφόρησε με ολόλευκο φόρεμα και ΧΩΡΙΣ εσώρουχα στα στενά της Μυκόνου, ε δεν θέλει και πολύ μία σχέση να αρχίσει να έχει προβλήματα.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες ακόμη, μιλάμε για τη Mariah Carey και τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της James Packer, οι οποίοι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν.

Στο δρόμο που χάραξαν οι Brangelina λοιπόν. Πρέπει να έχει πέσει κάποιου είδους επδημίας, καθώς μετά από εκείνους δύο ακόμη ζευγάρια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το συγκεκριμένο λοιπόν, δεν έχει χωρίσει, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά δεν είναι και πολύ ευοίωνα τα πράγματα.

mariah carey james packer split engagement off

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έκανε το ταξίδι, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει τη σχέση του και όχι σαν μία εκδρομή πριν από το γάμο. Το διαζύγιο της από τον Nick Cannon εδώ και δύο χρόνια σχεδόν δεν έχει βγει ακόμη και αυτό δημιούργησε μία κάποια πίεση στον αρραβώνα της, με τις φήμες να αναφέρουν, πως ο James θέλει επιτέλους να οριστικοποιηθεί, για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

Άλλος ένας λόγος επίσης που έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους είναι η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της Mariah.

Συγνώμη κιόλας, αλλά πάει γυρέυοντας. Για να δούμε, θα συμπληρώσουν την τετράδα των χωρισμένων η όχι;

Δες κι αυτό: O σύζυγος της star μόλις την εγκατέλειψε: Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της;