Angelina Jolie-Brad Pitt: Η πρώτη συμφωνία έγινε, ποιος πήρε την επιμέλεια των παιδιών;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Angelina Jolie-Brad Pitt: Η πρώτη συμφωνία έγινε, ποιος πήρε την επιμέλεια των παιδιών;

Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας μεταξύ του ζεευγαριού;

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, κι ενώ έχουν μεσολαβήσει τα απίστευτα γεγονότα, οι Brad Pitt και Angelina Jolie προχώρησαν σε μία προσωρινή συμφωνία, διάρκειας τριών εβδομάδων, ούτως ώστε να αποφύγουν τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η συμφωνία έχει τέσσερις όρους, τους οποίους αποδέχτηκαν και οι δύο πλευρές, προκειμένου να μην έχουν προβλήματα και και καταλήξουν στα δικαστήρια και είναι οι εξής:

Angelina Jolie θα έχει την φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών.

Brad Pitt θα μπορεί να τα επισκέπτεται, με την πρώτη επίσκεψη να είναι παρουσία ψυχολόγου. Στη συνέχεια ο ψυχολόγος θα μπορεί είτε να του επιτρέψει επισκέψεις χωρίς να είναι παρών, είτε θα επιμείνει να παρίσταται κάθε φορά που είναι μαζί με τα παιδιά.

-Ο 52χρονος ηθοποιός επίσης θα υποβάλλεται ανά συχνά χρονικά διαστήματα σε αιφνίδιους ελέγχους για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

-Και τέταρτον, το πρώην ζευγάρι θα πρέπει να κάνει ψυχοθεραπείες, αλλά ξεχωριστά ο ένας από τον άλλον, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει όλοι μαζί μετα παιδιά τους, να παρακολουθούν και οικογενειακές συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή.

Η Angelina Jolie φάνηκε να είναι εντάξει με τους όρους της συμφωνίας, ενώ μετά το πέρας των τριών εβδομάδων το DCFS θα μπορεί εκ νέου να θεσπίσει νέους κανόνες ή να παραπέμψει την υπόθεση στο δικαστήριο.

Δες κι αυτό: H πρώτη εμφάνιση της εγκυμονούσας Marion Cotillard μετά το σκάνδαλο του διαζυγίου