Η αποκάλυψη που έκανε ο Justin Theroux για την Jennifer Aniston μας έκανε να γελάσουμε πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη που έκανε ο Justin Theroux για την Jennifer Aniston μας έκανε να γελάσουμε πολύ

Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, δεν υπάρχει αμφιβολία

Κι ενώ οι ειδήσεις από το στρατόπεδο Brangelina αλλάζουν διαρκώς μπερδεύοντας τα δεδομένα του διαζυγίου, ένα άλλο ζευγάρι που σχετίζεται έμμεσα με αυτό, ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

Με την καλή έννοια φυσικά. Μη βιαστείτε να σκεφτείτε κάτι κακό ή πονηρό. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει γίνει το αγαπημένο μας -και πως να μη γινει άλλωστε- και μετά τη δήλωση που έκανε τις προάλλες ο Justin, πως του αρέσει που τον αποκαλούν Mr.Aniston -εντάξει εκεί μας πέθανε- έχει μπει ακόμη πιο βαθειά στην καρδιά μας.

Ο 45χρονος ηθοποιός μετά από εκείνη την δήλωση του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Joe Zee αποκάλυψε κάτι για την Jennifer Aniston, που μας έκανε πολύ να γελάσουμε. Ο Justin λοιπόν έχει μία θες να την πεις τρέλα, θες να την πεις μανία, πες την όπως θες τέλοσπάντων με τα δερμάτινα. Του αρέσει να φορά μπότες, τζιν και δερμάτινα μπουφάν. Η Jennifer πάλι ούτε να τα δει.

Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι υπάρχει μία «κόντρα», την οποία και οι δυο τους έχουν καταλάβει και από ότι φαίνεται το γυναικείο φίλο για ακόμη μία φορά επικράτησε. Και το λέμε αυτό γιατί ο Justin δήλωσε κατά λέξη, πως η γυναίκα του θα τον σκοτώσει αν ξαναπάει καινούργιο δερμάτινο μπουφάν στο σπίτι. Ε, δεν ήταν αστείο όλο αυτό;

Jenn σε βρίσκουμε λίγο υπερβολική, όμως έτσι πρέπει, να έχουμε το πάνω χέρι!