Η κρίση στο γάμο της Kate Middleton & του William «έφερε» το χωρισμό

Ερμιόνη Σαρρή
Η κρίση στο γάμο της Kate Middleton & του William «έφερε» το χωρισμό

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι και πολύ ευχάριστα. 

Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει καλά καλά να δεχτούμε το διαζύγιο των Brangelina και καταιγίδες άρχισαν να κατακλύζουν τον κόσμο της showbiz. Οι Brangelina χώρισαν αρκετά επεισοδιακά και τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William να οδεύουν προς τα χνάρια τους. Αυτή τη φορά όμως από πίσω κρύβεται ένα γυναικείο πρόσωπο;

Η γιαγιά του πρίγκιπα William (ναι για τη βασίλισσα Ελισάβετ ομιλούμε) πιέζει τόσο τον εγγονό της όσο και την Kate Middleton. Το πρόγραμμά τους είναι φουλ με αποτέλεσμα να μην έχουν λίγο χρόνο ο ένας για τον άλλον. Φήμες μάλιστα τους θέλουν να ζουν για λίγο χωριστά αφότου επέστρεψαν από τον Καναδά. Την όλη αυτή φήμη περί κρίσης στο γάμο τους «φούντωσε» και το πρόσφατο μοναχικό ταξίδι της Kate.

HISTORY Ce 214

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή είναι αρκετά πιεσμένο λόγω προγράμματος και αυτό έχει αντίκτυπο στο ¨σπίτι¨ τους. Οι τσακωμοί είναι λογικό να συμβαίνουν (hellooooo, ποιο ζευγάρι δεν τσακώνεται) αλλά μέχρι εκεί. Δε θέλουμε ούτε κατά διάνοια να δούμε τον τίτλο: «H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William χωρίζουν». Aπαπαπαπα.