What; Μετά τους Brangelina ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι σοκάρει με το χωρισμό του

Γωγώ Φούντα
What; Μετά τους Brangelina ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι σοκάρει με το χωρισμό του

Η star μόλις... έμεινε μπουκάλα

Η παρακάτω είδηση έσκασε σαν βόμβα το όμορφο αυτό πρωινό της Πέμπτης στα γραφεία μας, φέρνοντάς μας δάκρυα στα μάτια και ίσως μία μικρή αίσθηση απελπισίας. Διότι αν όντως είναι αληθινή εμείς θα προβούμε σε 48ωρη απεργία-από Δευτέρα-και καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος.

Κυρίες και κύριοι, μόλις ενημερωθήκαμε ότι η Mariah Carey και ο δισεκατομμυριούχος James Packer δεν είναι πια μαζί, παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό σχεδιάζουν τπ γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική αιτία του χωρισμού, είναι οι ασύστολες σπατάλες της διάσημης τραγουδίστριας οι οποίες παραλίγο να τον αφήσουν... απένταρο!

39C051B300000578 3876760 image a 4 1477526935486

Έκανε υπομονή λοιπόν ο... Κροίσος αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με αποτέλεσμα ένα ωραίο πρωινό, κάποιο από τα προηγούμενα βασικά, να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι-τα πανάκριβα βεβαίως βεβαίως-και να ακυρώσει το γάμο με συνοπτικές διαδικασίες.

Φήμες λένε ότι η Mariah έκαψε ένα ένα, και τα 5.799 λαμέ-γοργονέ φορέματά της, αλλά θεωρούμε ότι όλο αυτό είναι υπερβολή. Για την ώρα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο ελπίζουμε να είναι απλώς... φήμες γιατί είναι κρίμα να διαλύονται τόσο όμορφες και άδολες αγάπες.