Αυτός είναι ο πιο απίστευτος λόγος, που η οικογένεια Kardashian χωρίζεται στα δύο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πιο απίστευτος λόγος, που η οικογένεια Kardashian χωρίζεται στα δύο

Δεν θα πιστεύεις γιατί

Έχουμε δει οικογένειες που τσακώνονται μεταξύ τους και δεν χωνεύει ο ένας τον άλλο και δημιουργούν ίντριγκες μεταξύ τους και η οικογένεια Kardashian είναι ακριβώς έτσι. Οι νύφες δεν συμπαθούν τις αδερφές, οι πεθερές δεν συμπαθούν τις νύφες και γενικά υπάρχει μία σύγχυση.

Και τώρα που η Khloe είπε επιτέλους να φτιάξει τη ζωή της η οικογένεια της χωρίζεται στα δύο για έναν λόγο, που ούτε να τον φανταστείς δεν μπορείς. Πάντως μην περιμένεις να δεις τον Tristan Thompson παρέα με την υπόλοιπη οικογένεια τα Χριστούγεννα.

khloe kardashian1 750x522 1448472948

Ο NBAερ ζήτησε από την Khloe να κρατήσει την οικογένεια της μακριά του. Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο 25χρονος σέντερ είπε πως βρίσκει την οικογένεια της πολύ τρομακτική και ιδιαίτερα την μητέρα της, Kris, γι’ αυτό και της ζήτησε να την κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά του γίνεται.

Σύμφωνα με πηγές τα προβλήματα ξεκίνησαν αρκετά νωρίς, όταν η Kris Jenner βρήκε μια ευκαιρία να επωφεληθεί από την καινούργια σχέση της κόρης της. Η 60χρονη reality star, προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με τον Tristan, προκειμένου να κάνει επίδειξη, εκείνος το κατάλαβε κι αρνήθηκε κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ενώ ο Thomspon, λατρεύει την Khloe και βλέπει μέλλον για τους δυο τους δεν θέλει να καταστραφεί, όπως συνέβη στον Lamar Odom στην πορεία. Τι θα κάνει λοιπόν η Khloe; Θα ακολουθήσει την οικογένεια της και θα χάσει ακόμη μία φορά αυτόν που αγαπά ή όχι;