Back to basics: Η Kim Kardashian αποφάσισε! Επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Back to basics: Η Kim Kardashian αποφάσισε! Επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

Το παραδεχόμαστε! Μας έλειψες Kim..

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει (παρά κάτι ημέρες) από τότε που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Παρίσι. Το σοκ της ήταν τόσο μεγάλο, που κυριολεκτικά τη χάσαμε από προσώπου γης, που λέει και η έκφραση.

Ένας μήνας όμως ήταν αρκετός δεν συμφωνείτε; Παραδεχτείτε το και εσάς σας έλειψε να τη βλέπετε κάθε τρεις και λίγο να κάνει κάτι κοινούργιο. Η reality star έκανε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα -προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτή, αλλά δεν τα κατάφερε- όταν και βγήκε από το σπίτι για να παρακολουθήσει τις συναυλίες του συζύγου της Kanye West. Η Kim φυσικά και μπήκε από την πίσω πόρτα των παρασκηνίων μαζί του, ωστόσο οι φωτογράφοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν έστω κι ένα πλάνο της.

39BAC62200000578 3875458 Bright lights The spotlight must have blinded the reality beauty m 44 1477501992310

Μπορεί πραγματικά να ήταν ένα ράκος και καταβεβλημένη, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις συναυλίες του συζύγου της. Τώρα φήμες αναφέρουν πως η reality star πήγε στο γύρισμα του KUWTK, στο οποίο και συμμετείχε για τα επόμενα καινούργια επεισόδια, γιατί όπως είπε και η ίδια βαρέθηκε πια να κρύβεται και ήρθε η ώρα να βγει στην επιφάνεια ξανά.

Εντάξει και εσείς μη φανταστείτε τίποτα πρόστυχες εμφανίσεις με διάφανα μπλουζάκια, χωρίς σουτιέν και άλλα τέτοια. Είναι πολύ νωρίς ακόμα!

Δες κι αυτό: Eπιτέλους: Η αποκάλυψη για την Beyoncé που υποψιαζόμασταν εδώ και χρόνια