Τα ένοχα μυστικά των Brangelina και ο τρόμος της διαπόμπευσης

Ερμιόνη Σαρρή
Τα ένοχα μυστικά των Brangelina και ο τρόμος της διαπόμπευσης

Δυσκολεύουν τα πράγματα και το διάσημο (πρώην) ζευγάρι... τρέμει

Για ακόμα ένα πρωινό έχουμε Brangelina alert καθώς μπορεί οι ίδιοι να παραμένουν πιστοί και αμετανόητοι στην απόφαση του διαζυγίου τους, οι εξελίξεις όμως γύρω από το συγκεκριμένο θέμα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Και όχι απλώς μαθαίνουμε νέα πράγματα, αλλά όσο περνά ο καιρός ο χωρισμός αυτός γίνεται όλο και πιο ιντριγκαδόρικος.

Έχουμε και λέμε.

Τόσο ο Brad Pitt, όσο και η Angelina Jolie επισκέπτονταν εδώ και μήνες έναν σύμβουλο γάμου ώστε να προλάβουν το κακό(οκ, δεν τα κατάφεραν). Στις συνεδρίες τους αυτές αποκάλυψαν αρκετά ένοχά τους μυστικά για τα οποία ήδη τρέμουν μήπως και βγουν στη δημοσιότητα. Υπάρχει εννοείται το ¨ιατρικό απόρρητο¨ αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν κάποιος ακόμα και από το στενό φιλικό τους περιβάλλον αποκαλύψει κάτι, οι ίδιοι θα πρέπει να τρέξουν και να κρυφτούν. #OMG

FeaturesBrangelinaWeddingwithKidsPictureKaitlyn

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει κλείσει το κεφάλαιο της σεξουαλικής του ζωής εδώ και αρκετό καιρό αφού οι καβγάδες του ήταν ομηρικοί. Στην όλη αυτή μουντή και ψυχρή κατάσταση οφειλόταν και η μεγάλη απώλεια των κιλών της Angie. Ο Brad από την άλλη δεν μπορούσε να δεχθεί τις αποφάσεις της συζύγου του για συνεχείς μετακομίσεις από περιοχή σε περιοχή και από σπίτι σε σπίτι.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως τα πράγματα αγριεύουν! Τι έκανες Brad στο παρελθόν και τώρα φοβάσαι; Και εσύ Angie, μία ταραχή την έχεις.