Η Angelina Jolie μόλις έφαγε τη μεγαλύτερη ήττα και μάλιστα από τα παιδιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie μόλις έφαγε τη μεγαλύτερη ήττα και μάλιστα από τα παιδιά της

Brad – Angie 1-0

Όσος καιρός και να περάσει, μέχρι να κλείσει εξ’ ολοκλήρου αυτή η υπόθεση –πράγμα απίθανο- όλο και κάτι καινούργιο θα βγαίνει στη δημοσιότητα σχετικά με το διαζύγιο των Brangelna. Ήταν και είναι ακόμη το πρώτο θέμα συζήτησης.

Κι ενώ έχουμε μάθει τόσα πράγματα που αδικούν και βγάζουν προς τα έξω το κακό πρόσωπο του Brad Pitt, ήρθε και η απόλυτη ήττα για την Angelina Jolie και μάλιστα από τα ίδια της τα παιδιά.

Μπορεί ο Maddox να είναι ιδιαίτερα δεμένος με την Angie και να μη θέλει να δει καθόλου τον πατέρα του, ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες το ίδιο συμβαίνει και με τους Pax και Shiloh. Πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως τα δύο παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και πως νιώθουν πολύ καλύτερα συναισθηματικά όταν είναι με τον Brad, γι’ αυτό και της ζήτησαν να μείνουν μαζί του.

INFphoto 1805697

Και αν όντως τα παιδιά το θέλουν αυτό, τότε η ηθοποιός βρίσκεται δυστυχώς σε δύσκολη κατάσταση. Γιατί πως μπορείς να ισχυρίζεσαι πως θες το καλύτερο για τα παιδιά σου, όταν αγνοείς πλήρως τις επιθυμίες τους; Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη κατάσταση για την Angie και θα κάνει σίγουρα το σωστό.

Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές όμως για το με ποιον από τους γονείς θέλουν πραγματικά να μείνουν οι Zahara, Knox και Vivienne, το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ο Maddox και θα μάθουμε σύντομα για το αν ο Brad θα καταφέρει να πάρει την επιμέλεια.

Δες κι αυτό: Μετά την Angelina ποια; Η σταρ δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Brad Pitt