Οικογενειακός «πόλεμος» στο Παλάτι; Για τι πράγμα κατηγορείται η Kate Middleton;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οικογενειακός «πόλεμος» στο Παλάτι; Για τι πράγμα κατηγορείται η Kate Middleton;

Μα τι ακριβώς μπορεί να έχει κάνει η Δούκισσα του Cambridge;

Μεγάλος ντόρος επικρατεί εδώ και λίγες ημέρες στο παλάτι και σύμφωνα με αναφορές και δημοσιεύματα, που έχουν κυκλοφορήσει η Kate Middleton βρίσκεται στο επίκεντρο όλου αυτού του οικογενειακού πολέμου, όπως τον χαρακτήρισαν.

Η ιστορία είναι γνωστή λίγο πολύ σε όλους. Ο αέρας, η γοητεία και η ομορφιά που αποπνέει η Δούκισσα, έχει κερδίσει όλο τον κόσμο και την έχει κάνει το επίκεντρο της βασιλικής οικογένειας και δικαιολογημένα –αν μας ρωτάς- , ωστόσο την έχει κάνει και το επίκεντρο μιας άσχημης κατάστασης μέσα στην οικογένεια.

Φήμες λοιπόν αναφέρουν, πως οι εξαδέλφες του William πριγκίπισες Βεατρίκη και Ευγενία είναι θυμωμένες και ζηλεύουν απίστευτα που η Kate κλέβει συνεχώς την παράσταση και είναι συνεχώς στο επίκεντρο. Οι δύο κοπέλες κατηγόρησαν τον θείο τους Κάρολο (πατέρα του William) πως βάζει την Kate πάνω από αυτές και παραπονέθηκαν στον πατέρα τους Andrew, πως ως γαλαζοαίματες θα πρέπει να τους δίνονται περισσότερες βασιλικές ευθύνες. Το περιοδικό Life &Style μάλιστα αναφέρει, πως κουράστηκαν να μεγαλώνουν ως οι ξεχασμένες πριγκίπισσες και θέλουν να έχουν πιο ενεργό ρόλο.

Δες κι αυτό:Gigi Hadid: Άλλαξε εντελώς hairlook και πολύ μας αρέσει!