Baby alert! Η γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος και ιδού οι αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert! Η γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος και ιδού οι αποδείξεις

Τα παραπανίσια κιλάκια της μαρτυράν την κατάσταση της

Η συγκεκριμένη κυρία ήταν πάντα μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στο χώρο της showbiz, ωστόσο ποια δεν έχει λατρέψει τα τραγούδια της. Η εφηβεία μας έχει την υπογραφή της και αυτό είναι κάτι, που καμία μας δεν μπορεί να αρνηθεί.

Και τώρα βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες γίνεται να μην ενθουσιαστείς; Έχουμε αρκετούς μήνες να τη δούμε σε δημόσια εμφάνιση και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί. Η τραγουδίστρια είναι έγκυος και οι φωτογραφίες αυτές το αποδεικνύουν ξεκάθαρα.

Η ίδια φυσικά και δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, αλλά σχεδόν αποκλείουμε το γεγονός απλά να έχει πάρει τόσα κιλά. Ο λόγος για την Pink λοιπόν, την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στη Santa Monica στη Καλιφόρνια σε μία ιδιαίτερα ευδιάθετη κατάσταση, όταν βγήκε για τα ψώνια της την Παρασκευή.

3A4A7CD500000578 0 image a 92 1478926946315

Η Alecia Beth Moore, όπως είναι το κανονικό της όνομα φορούσε ένα αρκετά αέρινο μακρύ και φαρδύ φόρεμα, ενώ φαινόταν ξακάθαρα πως έχει πάρει κάποια επιπλέον κιλά και αυτά είναι σίγουρα εγκυμοσύνης μιας και η τραγουδίστρια σε όλες τις φωτογραφίες έκρυβε την κοιλιά της με την τσάντα της.

3A4A7D5C00000578 0 image a 89 1478926927384

Ε, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι είναι έγκυος και είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις που μάθαμε σήμερα. Και αν τα νέα αυτά διασταυρωθούν η 5χρονη κόρης, Willow Sage Hart της σίγουρα θα χαρεί απίστευτα που θα χει ένα αδερφάκι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Kόντρα στα προγνωστικά, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ: Οι φωτογραφίες θα σε πείσουν